Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Star Wars. - A New Hope? - A New... what?" Dva roky čekání u konce a bratři Dufferové mi opět dávají narozeninový dárek. Stranger Things u mě opět boduje. Ta atmosféra jakou seriál funguje je prostě naprosto vynikající. 80tá léta na vás dýchají a tentokrát se dočkáme Terminátora, Návratu do Budoucnosti a Nekonečného příběhu. Každý díl si užívám a tak jako předloni a rok předtím jen žasnu jak dobrý tento seriál vlastně je. Herecky je to stále stejně opojné. Navíc se už k tak velkému ansáblu připojila Maya Hawke, která je sexy má mámě a sympatická po tátovi. Do party zapadla jak se patří. Ovšem i toto léto je v Hawkinsu o zábavu postaráno. Temný přízrak se vrací a tentokrát sebou bere živé i mrtvé. Staví armádu a líbí se mi, že třetí řada nekopíruje ty předchozí, ale jde podle jiné šablony. Skupinky hrdinů po dvou, po třech pátrají na vlastní pěst a až na konci se vlastně sejdou. Zápletka mě baví, opět je správně tajemná, slizká a hororová. Navíc samozřejmě i zábavná. Tento rok mám navíc poprvé pocit, že se o svoje hrdiny bojím. A každý z nich může umřít. Nakonec si i s tímto problém Dufferové poradili. Já prostě zase nemám slov. I tentokrát je Stranger Things něco výjimečného a baví mě to každým coulem. Klenot od Netflixu se opět překonal a já se strašně moc těším na čtyřku. Sice po epickém finále nevím, kam to chtějí tvůrci směřovat. Ale mají mojí plnou podporu. Už teď se mi po Lucasovi, Dustinovu, Mikovi, Willovi, Stevovi a Eleven stýská. Šup jsem s další řadou ať dlouho nečekám. Opět seriálová událost roku. (98 %) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po druhé řadě jsem se trošku bál kudy se bude ubírat ta třetí.Ne snad,že by ta druhá byla špatná,ale po výborné první to měla sakra těžké.Třetí řada se v prvním díle opatrně rozjede a hned v tom druhém rozbije všechny obavy na atomy.Tempo které bratři Dufferovi nasadí je extrémní a děj vyloženě letí kupředu a nutí diváka hltat díl za dílem.Atmosféra se dá krájet,nechybí odlehčené a vtipné momenty a pak přijde finále,kterému se podaří všechno skloubit dohromady a vyždíme i nějaké ty emoce.Sem moc zvědavý co přinese čtvrtá řada...90% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great scott! Duffer bros. se absolutně utrhli ze řetězu, nabídli perfektní adrenalinovou jízdu, a v neposlední řadě převzali klasická klišé osmdesátkového béčkového blockbusteru a implementovali je do strhujícího a lehce sebeparodicky stylizovaného multi-žánrového podobenství, který se na televizních obrazovkách jen tak nevidí. Hlavním záporákem zde však nejsou demogorgon nebo demo-pejsci či jiný mutli-dimenzionální příšery, ale hormony a puberta. Samozřejmě, i nyní Podivnější věci akcentují osmdesátkovou popkulturu zdaleka nejpoutavěji, ale protentokrát jsou stěžejními příběhovými motivy dospívání a postupné loučení s dětstvím, díky čemuž se divák zaryje pod kůži postav jako nikdy předtím - jenže právě subžánrovou rovinu vztahové feel-good dramedie mám u Stranger Things ze všeho nejradši. Tento signifikantní element slouží jako pomyslný stavební kámen/důležitá přísada téhle 7 a půl hodinové multi-žánrové nálože, která je konceptuální plejádou a lahodným koktejlem teenage komedie, retro bijáku, detektivky a mysteriózního hororu, který dokáže brilantně balancovat jak mezi komorním dramatem, tak opulentním epickým spektáklem s velkolepou výpravou...... Co dodat? Millie Bobby Brown je sice herecká extratřída, ale za mě si celou třetí sérii pro sebe ukradl Dacre Montgomery v roli Billyho. No a finální epizoda je nepopsatelná katarze, nemilosrdná vydíračka, ždímák slz, hotový gejzír emocí a fenomenální nadstandard quality TV. Kolem a kolem, to vše tvoří báječnou letní limonádu, která prostě nemá chybu. Velká obrazovka a kvalitní ozvučení povinností! Stranger Things mě ještě nikdy takhle extrémně nebavili - Oчень красиво! Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." ........ PS: Pasáž vzdávající hold legendárnímu Návratu do budoucnosti doprovázená originální hudbou Alana Silvestriho je totální top strop! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se povedla. Ano, ze začátku je to možná trošičku zdlouhavé, ale pak díl od dílu je to napínavější a vtipnější. Z dětí se najednou stávají puberťáci, takže se řeší nové problémy, hlavně láska. Zpívající scéna s Dustinem a Suzie bylo to nejlepší, co jsem letos v seriálu viděla, opravdu jsem si to užila. Moc se těším na závěrečnou sérii, jen doufám, že se to nebude až moc opakovat. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Logo nemocnice Hawkins Memorial Hospital je odkazom na film Halloween (1978), kde je takmer totožné logo použité pre nemocnicu Haddonfield Memorial Hospital. (Marceloo)
  • V závěru zazní píseň „American Pie“ Dona McLeana z roku 1971. (J.F.B.)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama