Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smyčka kolem Machara se definitivně uzavřela. Historie konečně vydává své svědectví a odhaluje hrůznou skutečnost. Pavel Rogl se ocitá v ohrožení života… (Česká televize)

Recenze (28)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo je vrahem jsem tušil už dlouho, takže mě výsledek nepřekvapil, ani nezklamal, naštvalo mě to strašné klišé s profesionálním zásahem na špatném místě, těžko spočítat kolikrát už po něm filmaři sáhli. Další parádičkou byla Roglova konfrontace Vacka, pokud by byl vědátor takovým stupidem, byla by pro něj smrt spíše vysvobozením. Taky už mě dost unavují neustálé šťastné konce, na druhou stranu mě potěšil Machar s upraveným příslovím: "Hlavou mříž neprorazíš." ()

kocik1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsme začali, tak jsme skončili aneb jakej šel, takovou dostal. Jak jsme už u Vztekliny zvyklí, ani poslední díl započatou linii nepřerušil, a tak postavy kráčely vstříc nepříteli jako kuřata na porážku a namísto, aby volaly policii, raději hledaly kysličník kvůli pár kapkám krve. Panu Stehlíkovi doporučuji, ať se napříště na nějaké psaní scénářů vykašle a pokud už bez toho vážně nemůže být, ať si je ukládá do šuplíku. To je to místo, kam patří. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo je pachatelem, bylo lze tušit už déle. Jeho motivace také. Přesto mě při odhalení podrobností mrazilo. Stránka naší historie, jež je stále poněkud tabu. Zlo nakonec plodí stejně pouze zlo. Pro snahu tvůrců ale přejdu některé nesrovnalosti, akci trochu zavánějící fraškou, protože jsem se opravdu bavil. ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Můj tip na pachatele vyšel, ovšem proč a jak, to mi vysvětlil až tento díl. Docela hustej, zejména flashback se nesledoval snadno. Škoda některých logických nesrovnalostí a určitého fanfaronství postavy Pavla Rogla. Nevím proč tam chodil a nevím, proč ta mladší holka místo telefonu a volání policajtům hledala lékárničku. No ale budiž, celkový výsledek je velmi dobrý, i když ne výborný. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl pro pozorného diváka. Zjišťuju, že jsem jím patrně nebyl. Dost jsem tápal, obtížně jsem si vybavoval, o kom je řeč (např. Honyš). Zpětně si taky neumím představit, co všechno tenhle mstivej Vacek/Prokesch musel zrealizovat/zařídit, aby dostál svému plánu na pomstu. Zkrátka to bylo celkem patlámo, tenhle poslední díl. Ale kdybych se v něm neměl potřebu takhle pitvat, tak bych byl rozhodně spokojeným divákem (resp. ještě o poznání spokojenějším). Vzteklina se povedla, byť si to svým rozuzlením mohla u českého diváka logicky pokazit - na kritiku poválečného chování našich předků jsme ještě pořád nemálo citliví. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • Zbraně použité zásahovkou byly samopal MP-5, samopal MP-7 a útočná puška G-36. (K98)

Reklama

Reklama