Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jakou cenu musí zaplatit detektiv vyšetřující případ vraždy prominentního soudce, kterou spáchala jeho dcera? Třídílné psychologické drama, v němž divák sice zná vraha už od začátku, ale až do konce je v napětí, protože postupně odkrývá okolnosti a důvody vraždy, která ovlivní životy hned několika postav. Dvacetiletá Lily přibíhá v šoku uprostřed noci do bytu svého otce, policejního vyšetřovatele Richarda, aby mu celá od krve sdělila, že v sebeobraně zabila svého milence. Poté, co Richard zjistí, že zavražděným je prominentní soudce Kowalský, rozhodne se dceru krýt. Zamete stopy a tělo zakope. Když se Kowalského ostatky najdou, je vyšetřování přiděleno kriminalistickému týmu, který vede právě Richard. V průběhu vyšetřování Richard zjišťuje, že postupně získávané důkazy jsou v rozporu s verzí jeho dcery... (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele rakovnik k tomuto seriálu (4)

Spravedlnost (2017) 

Od začátku známe vraha, ale drama, které se rozpoutá v následujících dnech, překonalo má očekávání. Po odhalení všech souvislostí jsem teprve pořádně pochopil, co zamýšleli tvůrci strohým, ale výmluvným názvem. Bylo nutno sledovat hodně pozorně děj, protože nám jej tvůrci pořádně zamotali. Závěr byla těžká psychóza. Vynikající Vetchý ale zvládl skvěle roli otce - vyšetřovatele. Jen hru na "Nevinnost" nám podal už před pár lety Hřebejk. ()

Epizoda 1 (2017) (E01) 

Češi začínají být v kriminálkách když ne světoví, tak rozhodně velmi dobří. Dnes mi chyběl snad jen Hynek Čermák. Zajímavě vystavěný příběh se po hutném začátku rozjel do zajímavých souvislostí. Jsem zvědav, jak celý případ dopadne. ()

Epizoda 2 (2017) (E02) 

Neskutečný propletenec kriminálních, obchodních i osobních vztahů zatím přináší více otázek, žádné odpovědi. Napětí by se dalo krájet a stále se vynořují nové znepokojující souvislosti. Jen mě zaráží, koho se Richard neptá. Opravdu se těším na rozuzlení tohoto případu. ()

Epizoda 3 (2017) (E03) 

Závěrečný díl byl tak napínavý že jsem chvílemi snad ani nedýchal. Parádní vrchol celé série. Ne vše musí být doslovně vyřknuto. ()

Související novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (více)

Reklama

Reklama