Série(3) / Epizody(16)
Blind Faith (2016) - 6 epizod
Last Rite (2018) - 6 epizod
Hell Bent (2021) - 4 epizod
1. sezóna - Po počátečním lehkém rozjezdu v první epizodě už to bylo jen více a více milé překvapení. A místy velmi vtipné a téměř po celou dobu velmi svěží dialogy. Celkově 90%. ()
Mne sa páčili obidve série. Samozrejme, že Guy je tam najsam najlepší, ale také množstvo vymakaných figuriek som už dávno nevidel nikde. Bavil som sa kráľovsky. Kopec srandy a vtipu a ešte k tomu aj príbeh plus klasická Austrália, kde sa môže stať naozaj všetko a každému. Takže vrelo odporúčam každému. ()
Jack Irish nie je žiadny namakaný, naleštený superman. Neovláda žiadne bojové umenia, netuší, čo so zbraňou, nevie využívať potenciál internetu. V podstate je Jack len životom zlomený chlap, ktorý ku všetkému príde ako slepý k husliam. Pridanou hodnotou je aj veľmi sympatický humor. Netušila som, že Guy je dobrý aj ako komediant. ()
Tři filmy na úvod je dobré nevynechat, pomůže to s Jackem Irishem navázat vztah. Do seriálu má pak člověk trochu náskok. První série je zábavnější a vtipnější, druhá zaostává. Celkově za 70% ()