Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film zachycuje zrození a vývoj nejproslulejší komediální postavy současnosti – pana Beana. Obsahuje rozhovory s Rowanem Atkinsonem a záznamy jeho raných výstupů. (Magic Box)

Recenze (42)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Já podobné dokumenty zbožňuju a tento mě tedy nezklamal. Vždycky mě zajímalo, jak se tady bean vlastně znal a díky tomuhle dokumentu jsem se to dozvěděl. Příjemně jsem se bavil, byly tu nejlepší scénky ze seriálu, došlo i na Černou zmiji ale nejvíc mě potěšily Atkinsonovy divadelní kousky. Pro fazolofily naprosto povinnost. 100%. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Byla jsem překvapená, kolik času trvá vymyslet danou scénu a kolik času zabere její natočení. A jsem ráda, že už konečně vím, jak samotný Mr. Bean vlastně vznikal. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument, ktorý poodhalí ako vznikol Mr.Bean, ale zároveň je to aj biografiou Rowana Atkinsona samotného a vidno tu, že narozdiel od postavičky, ktorú predstavuje je úplne normálny a navyše veľmi inteligentný človek. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Výborný pohled do zákulisí vzniku téhle skvělé pitoreskní postavičky, která rozesmívá dodnes miliony lidí na celém světě bez ohledu na rasu, vyznání či pohlaví. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Dokáži si představit i zajímavější zpracování vývoje kariéry Rowana Atkinsona směrem k postavě Mr. Beana. 70% ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

4,5  Zaujímavý, kvalitne natočený dokument o vzniku Mr. Beana. Potešilo ma, že som konečne videl aj iné (staršie) ako tie jeho otrepané scénky. A priznám sa, nečakal som, že budú mať tak vysokú úroveň a že Rowan Atkinson dokonca v nich aj veľa rozpráva. Celý čas som sa veľmi dobre bavil. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Povedený dokument, který nabídne Beanovy nejlepší kousky, historky z natáčení i fakta, a k tomu navíc svižně odsýpá. Na závěr ještě nenucená agitka na v té době připravovaný celovečerňák. Ale ani vcelku odůvodněné ospravedlňování nezmění můj názor na to, že Bean patří jen do televize. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Pro velké fanoušky určitě úžasný dokument. Já osobně mám Mr. Beana taky ráda, ale ne až tak moc, aby mě tahle záležitost nějak víc zaujala. Některé poznatky byly zajímavé, ale určitě se příště radši podívám přímo na některou z Beanových scének. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

No a konečne sa potvrdilo, že robiť zábavu nie je žiadna sranda! Všetko sa poctivo nacvičuje, plánuje, časuje a až nakoniec príde čas na komediálny talent. A ten Rowanovi určite nechýba.. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson rozhodně nepatří mezi pohledné herce, ale patří mezi geniální komiky. Kdo chce dělat humor na úrovni a kvalitní "skeče", měl by si vzít příklad právě z pana Beana !!! ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Vazne skvely dokument a ked Rowan Atkinson hovoril, vysvetloval alebo spominal pocuval som to cele s totalnym zaujatim. Nie len brilantny komik ale aj vynikajuci rozpravac. Skvele. ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Naozaj vydarený počin - popri zrodení Beana bolo veľmi zaujímavé sledovať aj rast Atkinsona do hviezdy dnešného formátu (kto by bol povedal, že študoval na Oxforde?). Celkovo je to ešte pútavejšie ako normálny Mr. Bean, keďže tu sú vystrihnuté asi najlepšie ukážky zo seriálu a doplnené počiatočnými kreáciami tohoto týpka, ktoré fakt stoja za to. 9,0/10 ()

lol xD 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé dozvědět se něco o tom jak vznikl Mr. Bean. Nebo něco o životě Rowana Atkinsna. Mám ho fakt ráda ! :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že to není zajímavé. Hlavně druhá polovina mi je o poznání blíže, logicky vzhledem k tomu, že se už pomalu začala utvářet postava Beana tak, jak jí známe dnes. Prvních 25 minut je ale celkem nudných a zajímavých možná jen pro toho, kdo se zajímá o divadelní herectví a komedii jako žánr mnohem více do hloubky, než normální smrtelníci. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Příběh nejen o tom, jak vznikal Mr. Bean, ale taky o Rowanu Atkinsonovi a jeho dalších počinech, takže máte možnost se dozvědět i pár dalších věcí okolo. Bohužel jsem tento dokument viděl česky dabovaný, což tak trochu kazilo celkový dojem, ale koneckonců občas neškodí vidět něco nového. Přesto vidět pasáže např. z Černé zmije v podání amatérských dabérů a překladatelů bych si ale pro příště rád odpustil. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument. Po zkouknutí si člověk řekne, že o panu Beanovi toho předtím věděl přespříliš málo. 85% ()

Reklama

Reklama