Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu své rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Recenze (49)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 85% . Prvý diel zaujal a navnadil na zvyšné diely, no musím povedať, že po väčšinou som sa aj nudil a začiatok série mi prišiel dosť naťahovaný, zbytočne to malo veľa častí (aj keď chápem, že proste tradícia tu je 13 dielov), no niekedy mi postavy prišli dosť mdlé a nudné a rovnako aj ich dialogy, obzvlášť Kaspian (Ben Barnes) ma nudil do polky, no asi tak od 8 dielu sa to rozbehlo a nezastavilo až dokonca a záverečné diely sú fakt slušný masaker, aj keď finále mohlo byť lepšie. V podstate by to bol výborný seriál keby bol kratší. Po Daredevilovi rozhodne druhý najlepší (a naj-drsnejší) seriál zo série Defenders. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

punisher nadchol i potesil. ma kvalitnu myslienku, dobre dotiahnutu dramaturgiu i herecke obsadenie. chemia medzi castlom a liebermannom funguje, ide o dva originalne, ucinne sa doplnajuce osudy. potesi tiez, ze serial je koncipovany v rozpore so vsetkymi zasadami sucasnej korektnosti, ktora tlaci tvorcov filmov i serialov do uplne absurdnych rozhodnuti, ci ideologickych predstav - najprominentnejsou obetou je hadam star trek discovery. poklznutia v scenari su zanedbatelne a pozitok z deja si nechaju brat len vyslovni trollovia, ci frustrovani samonasieraci hejteri. vsakze, tron? ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektně vystiženou i zahranou postavu Punishera deptá a ze snů budí sžíravé trauma ze ztráty rodiny, což představuje přesně ten hnací motor pro zavilé, brutální zabíjení zlých lidí, kteří za tím (sebevíc vzdáleně) stojí. Přesto v jádru zůstává Frank férový, byť nedůvěřivý a zlomený sympaťák, neochotně si pouštějící k tělu staré i nové "přátele". Netriviální scénář a režie pak ve 13dílné, mírně roztahané (trošku ubrat by fakt neškodilo), přesto semknuté sezóně předvádějí špičkové, nápadité řemeslo s výborně zvládnutými zvraty, emocemi, psychologií i akcí (drsný závěrečný duel). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"JSME MARIŇÁCI. UMÍME SE VYROVNAT SE ZKLAMÁNÍM." Jako taková vlaštovka, jak posunout mainstreamovou komiksovku mimo dosah komfortní zóny malých dětí celkem ok. Jon Bernthal coby Frank Castle může být, ale bez výhrad to není, ani náhodou - na Franka mi přijde malý (zase hlasově to silně štymuje) a jako herec trpí šílenými manýrami, které, když si jich divák všimne, strašně ruší (to jeho olizování rtů, bože, pokaždé bych ho nejraději lištil!). Co už :-) Seriál to jinak jednoznačně přehání s počtem dílů, 9 by bohatě stačilo, a taky to násilné zapojení "sexuálních" scének - proč? Vypadá to strašně trapně, jak se pokaždé herečka přikrývá, aby náhodou koza nevykoukla :-) Než takto, to bych to tam vůbec nedával... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, není to dokonalé. Ale ani po pěti dnech to nemůžu dostat z hlavy, a i když mi to někdy až moc připomínalo Homeland a předposlední díl mi svou nelogičností trhal žíly, tak prostě Frank vládne. Fakt skvělý příběh, skvěle záchrané, a jednoznačně nejlepší marvel netflix. S1 5/5_Druhá série už postrádá ten moment překvapení, navíc ta příběhová linka už není tak silná jako v S1. Billyho už měli nechat spát a Kazatel není takový záporák, jakého by si seriál Punisherova kalibru zasloužíl. I přes tyhle výtky ale pořád hodně dobrá komiksovka. S2 4/5 ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama