Reklama

Reklama

Mars

(seriál)
TV spot 2
USA, (2016–2018), 9 h 22 min (Minutáž: 46–47 min)

Předloha:

Stephen Petranek (kniha)

Hrají:

Jihae, Alberto Ammann, Anamaria Marinca, Sammi Rotibi, Clémentine Poidatz, Cosima Shaw, Jeff Hephner, Olivier Martinez, Roxy Sternberg, Evan Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Ze všech planet naší sluneční soustavy žádná tak neuchvátila naši pozornost a představivost jako Mars, záhadná a nesmazatelná součást všehomíra. Snaha vyslat na Mars člověka již po léta zaměstnává špičkové vědce a zároveň zaujala veřejnost díky bestsellerům jako "Marťan" Andyho Weira či tweetům astronauta Scotta Kellyho, které byly poslány doslova z jiného světa. National Geographic Channel (NGC), veleúspěšní producenti Ron Howard, Brian Grazer a Michael Rosenberg z Imagine Entertainment a producenti Justin Wilkes a Dave O'Connor z RadicalMedia spojili své síly a prostřednictvím celosvětové senzace, seriálu Mars, pozvou diváky hlouběji do vesmíru než kdy dříve. (National Geographic)

(více)

Recenze uživatele belmonďák k tomuto seriálu (1)

Mars (2016) 

Těšil jsem se na tento seriál, především na "příval" nových informací o dobývání vesmíru. National Geographic měl být zárukou nových informací. Ty tu sice jsou, ale v naprosto minimální míře, přitom tu bylo nespočet příležitostí je uvést. Místo toho se nám předkládají všeobecně známé věci (délka letu, extrémní teploty, voda na Marsu...) neustále dokola. V hrané části nic moc nečekejte, sice se tu solidně rozjíždí mezilidské vztahy které jistě jednou budou gradovat na tak obtížné misi, ale většinou neznámí herci jsou evidentně na hranici svých hereckých možností, ovšem i tady se vše neúnosně natahuje a opakuje. Škoda nápadu který byl promarněn a vlastně i peněz které nenávratně zmizeli v černé díře. ()

Reklama

Reklama