Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia - Season 2

(série)
Trailer 2
Japonsko, 2017, 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Epizody(26)

Obsahy(1)

V pokračování anime Boku no Hero Academia (2016) se opět setkáváme s mladým chlapcem jménem Izuku Midoriya, který pokračuje na své cestě za tím stát se největším hrdinou ze všech tak jako jeho vzor - statečný All Might. Poté, co se Midoriya dostal skrze těžký vstupní test na vysokou školu pro hrdiny, získal si první přátele a začal dělat pokroky v ovládání své nově získané síly, kterou mu předal právě jeho vzor All Might, se musel mladý chlapec poprvé postavit opravdovým zločincům a spolu s přáteli se pokusit zastavit strašlivý plán na likvidaci všech mladých budoucích hrdinů i jejich učitelů v čele s All Mightem. Od tohoto nečekaného a strašlivého útoku uplynulo pouze několik dní a na škole se chystá další velká akce - školní sportovní hry. Tyto hry jsou ve světě velmi sledovanou událostí, během které na sebe mohou budoucí hrdinové upozornit širokou veřejnost i různé profesionální hrdiny, kteří by si je mohli zvolit jako své partnery v boji proti zločinu. Je to i příležitost pro mladého Midoriyu ukázat, že se objevil nový velký hrdina, ochránce míru a bezbranných, a to dříve, než se společnost dozví, že All Might začíná stále rychleji ztrácet svou sílu... (Jeoffrey)

(více)

Videa (31)

Trailer 2

Recenze (19)

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa kvalitatívne v ničom nezhoršila, naopak má stále podobnú úroveň ako prvá a u niektorých prvkoch nastalo zlepšenie (animácia). Bohužiaľ ma po emocionálnej stránke neupútala tak ako by mala, nezanechala vo mne ani kúsok napätia a v druhej polovici ma nanešťastie začala nudiť. Ono, školný turnaj bol naozaj fajn, trošičku nám priblížil vedľajšie postavy, ponúkol pestrý výber nových obľúbencov a zároveň dokázal potešiť po stránke súbojov, aj animácie či hudby. V polovici však už moje potešenie upadlo, začal som sa nudiť a prestal som sa o to akokoľvek zaujímať. Originalita síce stále ostala taká istá, no nebol tam žiadny silný moment, a keď už sa k nemu skutočne blížilo, nejaké skvelé vyvrcholenie sa neuskutočnilo. Po prvej polovici už to skrátka nemalo čo ponúknuť, nezanechalo to vo mne žiadny dojem a môj záujem úplne upadol, pričom som to dopozeral už len viacmenej z povinnosti. Druhá séria bola čisto priemerná a ja som bol opätovne sklamaný. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Turnaj, praxe a závěrečné zkoušky, v životě každého studenta jakékoli speciální akademie prakticky nic nového a ta hrdinská není v tomto ohledu výjimkou. Přesto se i tyhle poměrně klasické části vcelku slušně vydařili a každá měla minimálně jeden epický moment, který mi připomněl, proč se na tohle anime tak rád dívám. Stále z toho mám ten příjemný pocit a uvědomuji si, proč mě hrdinské příběhy tak baví a proč mají lidé třeba tak rádi komiksy. Navíc se vše stále rychleji blíží k mnohem dramatičtějším věcem, protože temná strana také nabírá na síle a hlavně nám představili zdejšího "Voldemorta"... Za mě spokojenost a pochvala za dle mého velmi dobře zvládnutou druhou sérii, která oproti té první neztratila nic na svém tempu ani atmosféře a pořád má stejně dobré postavy, sympatickou a zajímavou animaci i vhodně zvolenou hudbu. 8,4/10 ()

Reklama

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25x25 ... Druhá séria sa niesla v podstate v duchu tej prvej. Až na malé odchýlky. Prišla mi byť viac detská, nudnejšia a rozťahanejšia. Nato že táto séria bola o polovicu dlhšia ako prvá bola hrozne pomalá a príbeh ide dopredu veľmi striedmo. Avšak stále sa jedná o jeden z lepších počinov ktorý sa snád do budúcna rozbehne lebo potenciál nato má veľký. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabušeně zábavná první polovina se sportovním festivalem rozvíjí stávající charaktery a skvělým způsobem představuje celou řadu nových. Ano, takhle má vypadat práce s vedlejšími postavami - dívám se na tebe, Demon Slayere, při pohledu na tyhle barvité, zajímavě propracované hrdiny se můžeš akorát tak stydět v koutku. Navíc tu máme určitou nepředvídatelnost děje, která se obratně vyhne očekávanému průběhu finální vyřazovací soutěže. Prostředek série trochu přitlačí na pilu a při nahlédnutí do světa za školními zdmi během stáží připomene, že padouši nespí a nebudou čekat na to, až budoucí hrdinové dostudují. Závěrečné zkoušky formou soubojů už jsou pak jen třešničkou na dortu všech těch nápaditých hrátek se schopnostmi a vlastnostmi (ředitel školy se okamžitě stává mým oblíbencem). Pořád je to hlavně o Midoriovi a jeho dlouhé (a těžké) cestě za životním snem, ale zdaleka už v tom není sám, fandit se tady dá opravdu všem. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentná nadstavba prvej série a výborné rozvinutie charakterov postáv. Zápletka sa stáva temnejšou, no pozitivita a humor z toho stále srší na hony ďaleko. Je veľmi príjemné pozorovať, že aj s tým najotrepanejším námetom so superschopnosťami sa stále dá vytvoriť niečo tak originálne a zábavné. TOP 2 OP leto 2017. 25/25 – 90% ()

Galerie (694)

Reklama

Reklama