Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah během školního projektu potopí další student. Clayovi noční můry o Hannah se přelévají i do skutečnosti. (Netflix)

Recenze (15)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tomuhle dílu nelze upřít spád, což je po těch předchozích vítaná změna. Dějově je koherentní, věnuje se jen pár jasným tématům, a je zřejmé kam míří. Bohužel se tvůrci opět zamotali do vlastních sítí a neustále si podtrhávají nohy. Kladení důrazu na naprosto nicotné věci, hra na efekt pomocí naprosto pitomých záseků hlavní postavy, jakožto iracionální jednání těch ostatních to jsou hlavní prvky, kterými si nejen tento díl, ale seriál jako celek dokáže neustále shazovat a měnit se tak v utrpení. ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Po niekoľkých epizódach začínam mať dojem, že Hannah si vlastne za to všetko môže sama a ja sa divím, že Clay sa ešte o ňu zaujíma. Chová sa ako dievka, keď jej niekto chce pomôcť, slovíčkami toho človeka naserie a potom si ide nahrávať kazetové nahrávky. Nuž, so scenárom mám v tomto seriáli vždy problém, ale ako celok sa mi tento diel páčil zatiaľ najviac a to najmä kvôli posledným 10 minútam a paranoje hlavného hrdinu. Nuž, Clay v záveri zabodoval a až teraz sa začne seriál rozbiehať v pravom. Moje hodnotenie: 80% ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli to dobře chápu, Hannah se cítí opuštěná a bez kamarádek a kamarádů. Když jí Zach upřímně věnuje pozornost, soucítí s ní a zajímá se o ni, vyfakuje ho přede všema v jídelně, protože Zach je moc dobrej. Dále si pak stěžuje na opuštěnost, sedí osamělá v kavárně, i když s ní servírka/spolužačka naváže kontakt. Odsuzuje Zacha za to, že je faj, úspěšný, má bohaté rodiče, hraje basketbal… a krade jí kreslené anonymní králíčky ("záchranné lano") jelikož se cítí ublíženě, což zase ublíží Hanně a dožene ji k sebevraždě. ()

Reklama

Reklama