Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele ashtangi k tomuto seriálu (6)

Druhá kazeta, první strana (2017) (S01E03) 

Taaak hloupé, ale tak moc. Pěknej zadek je důvod k tomu se hroutit? Za to by mu měla děkovat a to že začne chodit s kamarádkou je taky problém? Kvalita děje jde rapidně dolů. ()

Druhá kazeta, druhá strana (2017) (S01E04) 

Boring! Tedy děj začíná být opravdu hloupý. Nána Hanna toužící po pozornosti (neumí zatáhnout žaluzie) a hloupý Clayi, který si není schopný poslechnout hned všechny kazety (to nedává smysl) :-O ()

Čtvrtá kazeta, první strana (2017) (S01E07) 

So... in pain, I'm in pain. High school is painful... Asi tak. Hanna je opravdu šílená stračena a Clay už se jí solidně vyrovná :-O ()

Šestá kazeta, druhá strana (2017) (S01E12) 

To jako vážně? Jednou to nestačilo? Hloupější už to být snad ani nemohlo. 12 díl o tom, jak si Hanna mohla za vše sama, protože byla blbá kráva, a zničila život všem svým spolužákům. Nejvíc Clayovi, který úplně zmagořil :-O ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama