Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $16,668,668Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,465,827Tržby za predaj DVD v USA $2,601,678║ Už len také jednoduchšie video béčko, bez väčších ambícii, dejovo strašne útržkové, laxné. Stallone tam je len okrajovo, príde k tomu dosť ošuntelo a ten čínan v hlavnej úlohe má dobré kopy ale s tým si nevystačí na celý film. Protivník dosť chabý nevýrazný. /35%/ ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko, na které jsem se bohužel až moc těšil. Příběh celkem jednoduchý a ničím nepřekvapí (záporák celkem intuitivní). Akce je celkem dost, ale soubojovou kazí rychlý střih. Stallone hraje roli poradce, i když má i pár lepších momentů. Bautista má ještě méně prostoru než Sly. Hlavní hrdina celkem v poho. Efekty špatný. Toto neměl Sly zapotřebí. Za mě max. 10% :( ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Aha, a jsme doma. Teď jsem se v zajímavostech dočetla, že film byl natočený za 19 dní. Tak tomu se vůbec nedivím, protože tohle bylo kurňa odfláknutý. Ani už se nedivím, že režisér je nějaký no name ňouma, který předtím nenatočil nic pořádnýho. Čemu se malinko divím, že scénárista je ten samej, co natočil jedničku...Ikdyž jestli mu tam nechtěl hrát Sly hlavní roli, tak co měl dělat. Bylo to mdlý, amatérský ( někdy jsem si připadala, jako bych se dívala na seriál Červený trpaslík, jenže ten byl alespoň vtipný.) Tady se taky párkrát pokusili o vtip, jenže to vyznělo spíš trapně. Z mého nově oblíbeného Bautisti se pokusili udělat génia, ale to mu taky vůbec nesedělo. Já prostě vůbec nepochopím, proč to natáčeli... ať mi nikdo neříká, že nevěděli, že natočí sračku. Tohle bylo jedno z velkých očekávní tohoto roku a kdybych čekala nějaký béčko, tak to na tu trojku dosáhne...ale toto... ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama