Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. A dosť veľké. Vlastne sa divím, že niečo takéto išlo aj do kín, pretože je to čisté video béčko. Ale to by až tak nevadilo ako to, že celá kampaň nám sľubovala Slya a Bautistu. Escape Plan 2 síce neobsahuje takmer žiadne šokujúce prevratné scény a dostane vás len tým, že namiesto hrdinov na plagáte (kvôli ktorým to pozeráte), zistíte, že oni tam vlastne ani nehrajú. Teda hrajú, ale iba vedľajšie úlohy a hlavnú úlohu hraje nesympatický Číňan s jedným výrazom a postojom, ktorého meno si prečítajte radšej sami: 黄晓明. Čo sa týka samotného filmu, tak by to nemuselo byť zlé, keby sa hlavne úlohy vymenili trošku a poupravil sa príbeh, ale dobre, dalo sa to pozrieť aj tak, až na to, že 黄晓明 nemá vôbec takú charizmu ako Stallone a nevie skratka utiahnuť film. Trochu zaujme väzenie, ktoré je zaujímavé, ale to je tak všetko. Celý film trpí na nudnom hercovi, akciách, ktoré sú zlé natočené, pretože neviete kto kope koho, dialogy niekedy tiež stoja za figu, chybajú lepšie hlášky a hrdinom v celách pomáha scenárista, tak ako potrebuje a vždy im všetko záhadne potom vychádza. Netvrdím, že toto nebolo už v prvom filme, ale tam to nebolo také okate. Taktiež aj zaporák bol slabý, nudný a nevýrazný a koniec rýchlo odbyty a nasilu tlačí na pokračovanie. Skratka film, ktorý nepatrí do kín. Bavila ma len polka. 45% - 2* ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak i já jako velký fanda Sylvestra Stallona jsem se podíval na druhý plán útěku :-) .No,tak za prve,začnu trochu ze široka.Když bylo jasné,že se točí druhý díl a zároveň pak hned i třetí,tak jsem se těšil a i když mě mrzela absence Arnolda,tak přesto jsem si říkal,že by to nemuselo být špatné.Ok.Po té přišla zpráva,že filmy se natáčel myslím jen pár dní a to samé třetí,tak to mě trochu zarazilo,ale na druhou stranu vše nemusí trvat kdo ví jak dlouho aby to bylo kvalitní,jsou i výjímky.A teď už k hodnocení filmu samotného.Než jsem si to pustil tak mě docela zarazilo zdejší hodnocení a to samé na imdb a komentáře typu-Stallona jako začíná být něco co Seagal,tedy hvězda co už hraje v hodně béčkových spíš céčkových nebo možná někdy i zetkových filmech :-) .I tak jsem byl zvědavý jaké to bude a musím konstatovat i když možná ne úplně objektivně jako fanda Slye,ale co je objektivní,pořád je to jen můj názor,možná to není objektivní k lidem co váhají jestli si to pustit a nejsou přímo fanoušci tohoto akčního hrdiny.Po příběhové stránce si myslím,že film je napsán dobře a je znát,že to psal autor scénáře k jedničce,jen možná bych udělal stopáž o trochu delší,protože někdy my to přišlo takové usekneté a moc zkratkovité,ale zase film parádně plyne.Co se týče akce,tak si myslím,že souboje jsou na dobré úrovni a i Stallona tu má ,sice ne tolik výraznou,ale má bitku.Takže doteď je to dobré.Co je pro mě mínus,tak to je menší stopáž právě pro Stallona a Bautistu i když se plakát a celková prezentace tváří ,že jsou ty hlavní,ano chápu,je to marketing a zároveň film zafinancovala čínská strana.Takže ,to alespoň kvůli tomu nějak beru,ale i tak je to škoda.Celkově tedy musím říct,že ty co tu vidí to aktuální hodnocení pod čtyřicent procent a přečtou si v komentářích něco o podobě s aktuální tvorbou Seagala,tak to fakt ne a nebojte se,tohle je proti filmům se Stevenem mega hit.Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdami,ale budu spravedlivý a za někdy moc velkou zkratkovitost a menší stopáž pro Stallona(což kdyby film byl film o čtvrt hodiny delší tak by to filmu i samotného Slyovi slušelo víc a dal bych ten čas hlavně jemu) dávám celkově 65 % a tři hvězdy. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko, na které jsem se bohužel až moc těšil. Příběh celkem jednoduchý a ničím nepřekvapí (záporák celkem intuitivní). Akce je celkem dost, ale soubojovou kazí rychlý střih. Stallone hraje roli poradce, i když má i pár lepších momentů. Bautista má ještě méně prostoru než Sly. Hlavní hrdina celkem v poho. Efekty špatný. Toto neměl Sly zapotřebí. Za mě max. 10% :( ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tak určitě první díl byl lepší, tohle mělo trochu horší digitální efekty, scénář i režii. Ale zase si myslím, že se jedná o solidní béčko, dalo se na to dívat a nebylo to až tak špatné, jak je zdejší celkové hodnocení. Byl jsem sice trochu překvapen, že Sly a Dave Bautista tam měli jen vedlejší role, protože hlavní roli měl Xiaoming Huang, ale ten předvedl nějaké to kung-fu, takže jsem byl spokojený. Jak už jsem psal na začátku, mohlo to být lepší, je vidět, že je to béčkový film, ale 3* si to zaslouží. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stallone je v posledních cca deseti letech zárukou kvality, ale s tímhle parazitem šlápnul pořádně vedle. Asi nejhorší ze všeho je prostředí věznice, která sice působí osmdesátkově, ale není v tom ani špetka nostalgie. Spíš naopak. Další věcí je mizerná akce. Začátek ještě jakž takž ušel, ale pak se to zvrhlo do bordelu, za který by zasloužili střihač s kameramanem přinejmenším nakopat. Čestná výjimka pro krátkou přestřelku v hospodě. No a nakonec by mě nikdy nenapadlo, že prostou báchorku o útěku z kriminálu může někdo odvyprávět takhle zmatečně. Pevně doufám, že ten náběh na třetí díl vyzní nakonec do ztracena. 15% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama