Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O třídu horší než-li byla první série. Kromě otravného dětského protagonisty mi ani celá zápletka nepřišla bůhví jak zajímavá. Vyvrcholení celé pointy byl slabý odvar a potěšil maximálně tak návrat už známého komisaře Ambrose na scénu i když ani jeho oddělená temná dějová linka moc zázraků nepřinesla. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Druhá série mě oproti té první chytla už od samého začátku. Dobře vystavěná zápletka (osm dílů je tak akorát), skvělí herci (hlavně extrémně charismatická Carrie Coon) a omamně temná atmosféra zakryjí drobné nedostatky v možná trochu přílišné překombinovanosti závěru. Sem s dalším případem podivínského detektiva Ambroseho! ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné spoilery!!!!! Až na závěrečné odhalení totožnosti otce malého Juliana, které bylo dost mimo mísu, hodnotím tuhle druhou sérii převážně pozitivně. Vůbec mně přišla líp natočená a hlavně zahraná. Tady bych kromě Billa rozhodně vyzdvihl malého Elischu Heniga, o kterém si troufnu tvrdit, že ještě hodně uslyšíme a pak hlavně jeho "matku" v podání Carrie Coonové, jejíž výkon spolu s malým, kudrnatým klučinou řadím určitě nejvýš. Na seriál Waco se teprve chystám, tak doufám, že tenhle dějem trošku podobný, bude jen předskokan. Kdo skočí dál, to se teprve ukáže. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej sérii The Sinner chýba všetko to, čo bolo najlepšie na tej prvej, ktorá bola taká dobrá, že v porovnaní s ňou sa až zdá, že toto bolo vlastne slabé. Cora mala lepšie postavy, hercov, scenár, spracovanie, twist a momenty prekvapenia a tiež finále. Jessica Biel bola ako Cora fantastická!!! Videla som to už viac ako pred polrokom, ale mám to ešte v spomienkach. Ako som vtedy písala, z hlavy len tak nevyfučí!!! A Julian? Tak tento príbeh si už možno o mesiac nebudem pamätať. Julian skrátka nie je ten typ hlavného hrdinu, s ktorým by divák sympatizoval a všetko s ním prežíval. Už v tom je problém. Core som odzačiatku držala prsty, osud Juliana a Very ma až tak nezaujímal, vedľajších postáv ani toľko. Chýbal mi tu fakt nejaký super twist alebo odhalenie. Aspoň že Bill Pullman nesklamal. Carrie Coon tiež ok. Nehodnotila som každú epizódu zvlášť, ale štyrom by som dala 3* a štyrom asi aj 4*, ale celkovo dávam 3*. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[55%] Tato druhá série mi moc nesedla. Jako určitě se zde najde kvalitní vizuál, sem tam atmosféra a rozumné rozuzlení ve finále, které pro mě nebylo nijak šokující a zajímavé. Pullman mě zde bavil více než v první části, ale ostatní herci? Nic moc. Nevím, co k tomu mám dodávat … Předchozí případ Cory byl o dost lepší. Nemůžu si zde vyloženě stěžovat na něco zásadního, co by mi vadilo, ale přišlo mi to dost natahované a nudné. Snad bude třetí řada lepší, uvidíme … ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama