Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zajímavý případ s velmi dobrým zpracováním. Šablona seriálu zůstala stejná, ale případ byl od počátku velmi chytlavý a člověk opět čekal, co se z toho vyklube. Bill Pullman hraje postavu detektiva výborně, takový zvláštní týpek. Seriál má takovou opravdovou, syrovou atmosféru, která člověka vtáhne a nepustí. V průběhu seriálu si člověk sám vymýšlí teorie, jak a co se stalo, které mu během dalšího dílu vyvrátí a začíná se od znovu. To bylo i v první sérii, ale zde možná více. Opět se to povedlo a jsem zvědav na třetí sérii. Howgh! ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O třídu horší než-li byla první série. Kromě otravného dětského protagonisty mi ani celá zápletka nepřišla bůhví jak zajímavá. Vyvrcholení celé pointy byl slabý odvar a potěšil maximálně tak návrat už známého komisaře Ambrose na scénu i když ani jeho oddělená temná dějová linka moc zázraků nepřinesla. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sinner začal v celku zajímavě. Udržel si kořen z minulé sezóny a začal na novo. To zní skvěle. A taky to tak vypadalo. Ale jednoduše... v moment, kdy se do toho až moc začala tahat sekta, jejíž smysl jsem nepochopil, asi dvacátá matka a nějaké velmi křehké vztahy v rodinách mezi postavami, začalo to být na mne moc. Hlavně moc nudy a odbíhání od tématu. Seriál si dokázal udržet v celku dobrou pozici, ale nic netrvá hold věčně. Jediný zajímavý aspekt tak jednoduše zůstal Bill Pullman a jeho linka. Ale ani to, to nedokáže tahat věčně. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první řada měla lepší první polovinu, druhá má lepší tu druhou. Alespoň tak mi to přišlo, i když chápu, že to rozuzlení je možná lehce přitažené za vlasy, ale zas je to fakt super zvrat, který se mně osobně velmi líbil. Jinak si ani tentokrát nemám na co stěžovat. I druhá řada je luxusně natočená, zahraná (a Bill Pullman je mnohem lepší, než v první řadě) a atmosféra je opět parádní. Osm dílů je tak akorát, natahované mi to ani tentokrát nepřišlo, pořád se tam něco děje a i tentokrát to slušně přikove k obrazovce. A napětí rozhodně nebylo málo. Na třetí řadu se rozhodně budu těšit. 85%. ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Je to spíš poctivá seriálová práce, než nějaké velké terno. Ale i to se v dnešní době cení. Seriálů je hodně, ale těch co nejdou jen na efekt, pomalu ubývá. Ale občas i nějaký přibyde, jako třeba tenhle:) Co se týká Pullmana, je to dost svéráz. Nevim, jestli bych ho chtě vídat nějak pravidelně, ale sem se hodil. Pětka spíš z milého překvapení. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama