Reklama

Reklama

Ozark - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2018, 10 h 19 min (Minutáž: 56–67 min)

Hrají:

Jason Bateman, Laura Linney, Janet McTeer, Jackson Beals, Ian Gregg, Trevor Long, Nelson Bonilla, Skylar Gaertner, Julia Garner, Charlie Tahan, Peter Mullan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Martyho plán otevřít si na lodi kasino komplikují intriky Darlene Snellové, Ruthin otec v podmínce, místní politika a gangster z Kansas City. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebaví mě to. Je to plný zla a negativní energie, všechny figury odtud mizí jedním a tím stejným, primitivním způsobem, není tady komu držet palce, v nikom není ani náznak dobra. Navíc je to fakt nuda, furt dokola stejný lokace, ksichty, kecy… Považuju to za strašnou ztrátu času, do třetí série se mi vůbec nechce. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na scénu "Kazateľ v sklepe", kedy sa zdalo, že seriál vykročí iným smerom, je to presne to isté, čo prvá séria. Ak to chce byť takto, potom poprosím o okamžité ukončenie treťou sériou, pretože v línii nahrubo načrtnutých charakterových rysov a predvídateľnosti takýchto postáv sa pridlho kráčať nedá... ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery k první sérii – Po smrti Del Ria jsem se strašně bál, že to kvůli němu hrozně klesne. Naštěstí to pořád byla výborná podívaná. Tahle série zaběhne strašně do politiky, a to je celkem super. Pořád mě to neuvěřitelně bavilo. Konečně jsme se dočkali tatíka Ruth. Já jsem se na něj těšil, jaký to bude zmetek. Ve skutečnosti to zmetek opravdu je. Ačkoli mi malinko přišel jako klasická klišé zlá postava, tak mi to moc nevadilo. Budete ho nesnášet, ale v tom dobrým smyslu. Ovšem nejzajímavější je tady Helen. Právnička kartelu, která nemá žádné emoce a chce pro svého hlavního šéfa jen to nejlepší. Na chvíli se může zdát jako fajn kámoška, ale stejně z ní jde hrozný strach. Aneb její první slova, co už nezapomenu „nevyjebávejte se mnou ani s mým klientem, jinak vaše děti zemřou a vaši ženu vykuchají. Chcete vědět, co udělají vám?“ Jacob, kterého jsem v první sérii neměl moc v lásce (tedy je to strašně super vytvořená postava, někdo jako on tam zatraceně patří, spíš jsem ho nemusel osobně co se týče vžití do seriálu), tak jsem ho tady začal mít celkem rád. Naopak o jeho ženě se říct nedá, to je fakt nechutná kráva. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Na konci první série jsem si dal od 'Ozark' chvíli pauzu a druhou jsem se prokousával dost pomalým tempem delší dobu, ale nakonec mě druhá série závěrem a oním "očekáváním ve větru" Missouri a dost rozličným nádechem toho, jak se z hlediska jednotlivých postav, bude příběh vyvíjet, chytila. Modrý chladný filtr dodává všem scénám pocit "brzkého rána" a taky "tady Slunce nikdy nesvítí" a Marty Bird, v hlavě šrotuje, jaký je nejlepší další krok. Svým způsobem je to twist na podobné shows jako byly třeba 'The Sopranos', nebo 'Breaking Bad', s dávkou antihrdinství v popředí. Postavy mají na sobě bez výjimky každý nějakou špínu a každý hájí jiné zájmy, ale zároveň je nucen spolupracovat (těžká politika kriminálníků) - jen tentokrát pro změnu nejde o mafiánskou rodinu a jejich byznys nebo učitele chemie, co vybudoval drogové impérium, ale o finančního poradce, který je doslova přinucen se zaplést (spolu se svojí rodinou) do praní špinavých peněz pro kartel. Nezní to až tak vábně a řekl bych, že show nedosahuje kupříkladu geniálních kvalit dvou výše zmíněných, ale je tam spousta skvělých postav (zejména Ruth, Julia Garner [doporučuju si po Ozark vždycky pustit nějaký rozhovor, kde mluví s vlastním přízvukem, je to docela nezvyk, obdobně jako James Gandolfini vs. Tony Soprano], ale i třeba Laura Linney), které zápletku zamíchávají. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série přinesla zcela nový vítr. Trochu zatuchlý a smradlavý. Nic takového, co by osvěžilo vzduch. Důvod, proč byla první série dobrá, byl i ten, že jste se neustále báli o hlavní postavy a nějak jste viděli jejich zlepšování a jejich budování charakteru. To se děje i zde. Ale je to v pozadí oproti boji o kasíno, které se vleče neustále, o zhrzeného manžela/faráře s dítětem, který ani neví co chce. Celé je to v pozadí toho, co nás bavilo a měli jsme to rádi. Nyní se musíme vypořádat s krizí v rodině Langmore, která nebere konce. Nakonec ale díkybohu bere. Ve výsledku mnoho lidí bylo naštvaných z návratu pana agenta. Přičemž, on je jediná postava s charakterem, která se zdá být v příběhu záporná a být opravdu těžkým článkem. Musím uznat, že další série budou zajímavé. Nebo v to alespoň doufám. Nevím jestli bych celý proces seriálu vydržel jenom na něčem, co by kopírovalo tuto druhou sérii. ()

Galerie (150)

Reklama

Reklama