Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (362)

george82 

všechny recenze uživatele

Za mě to teda bylo dost slabý. Asi jsem trochu zhýčkaný z Narcos. Chápu, že to šlo do kin atd...bla bla bla. Nicméně dva hlavní aktéry nechat mluvit anglicky, když jsou oba španělé a ztvárňují posavy španělsky mluvící...to mi přijde stejně hrozný jako přijít do divadla v kraťasech. Celý film na mě působí natočený, jak kdyby se jelo v rychlovlaku. A čím víc se blížil konec, tím rychleji se jelo a dost věcí se tam nevešlo. Škoda. 60%. ()

ervina 

všechny recenze uživatele

Bardem to zahrál skvěle, Cruz taky nebyla špatná. Ale protože jsem viděla Narcos, nemůžu dát lepší hodnocení. ()

plo koon 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Bardem je fajn Pablo, pro někoho, kdo viděl Narcos, jde o dost zbytný film, který vypráví to samé, jen z rychlíku. Nejvíce kontroverzní rozhodnutí bylo natočit film v angličtině se španělským přízvukem. Asi na to v USA půjde víc lidí, ale nedává to jinej smysl a nedá se to poslouchat. ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo viděl Narcos, pouze marná snaha o získání pozornosti. Pro někoho kdo neviděl Narcos, jistě zajímavý pohled do života Escobara, zejména do jeho milostného života. ()

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

Ano, nejsou to NARCOS, je to taková light verze pro většinu, BUT Javier Bardem je tak skvělý herec a i Penélope tu není jen na ozdobu, a pár vtipných momentů mě i pobavilo - poprava vlčákem atd. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí téměř dokonalého seriálu Narcos nelze tento film hodnotit lépe než slabota. Trapná režie a dva hlavní protagonisté film nezachránili, mimochodem zdálo se mi, že si oba vybrali slabší chvilku. Trapný střih, slabá lehce zapomenutelná muzika. Tento film vám vřele nedoporučuji. ()

Lkn 

všechny recenze uživatele

Tohle byla solidní průser... Je mi jasné,že do filmu nejde dát všechno zajimavé, ale raději si pustím po Xté Narcos ze kterého budu mít větší zážitek! ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený film pokrývá stejné události, jako první dvě sezóny seriálu Narcos. Srovnání se nelze vyhnout, jelikož seriál je samozřejmě podrobnější, ale i napínavější, a celkově lepší. Kdo ho viděl, film pro něj v podstatě nemá smysl. ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Nemám s čím srovnávat, takže mi spadla brada. Doufám, že se v žádném dalším životě nenarodím v Kolumbii. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Má to pár chybičiek krásy ale inak ej to slušná a niekedy aj dosť brutálna sonda do života Kolumbijského díloša. A bardem bol zamaskovaný dokonale aj výkon bol skvelý. Jediné mínus a aj dôvod prečo strhám hviezdičku je uvrešťaná a nič moc zahratá novinárka v podaní Penelope. ()

vlKousek 

všechny recenze uživatele

Špatné, fakt! Špatná režie i kamera, poměrně zklamání, mám Bardema rád, ale tady nepředvedl nic z toho, co umí....gradace také nebyla dobrá...jedním slovem zklamání! ()

subic 

všechny recenze uživatele

Ve seriálu Narcos (2015) jsou krom Pabla Escobara hlavními postavami 2 agenti DEA, tak je to zase Pablo a s ním jeho milenka Virginia. A v seriálu je samozřejmě čas leccos rozpitvat, tady to byl vlastně jenom takový výcuc, ale dobrý, Javier to působivě zahrál a byl i náležitě namaskován včetně druhé brady a panděra. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Známý příběh kolumbijského kokainového barona Pabla Escobara - tentokrát v pojetí Javiera Bardema. Solidní zpracování příběhu, ale na druhou stranu nic extra nového. I tak to za zhlédnutí stojí a přestože některé části filmu trošku spěchají k očekávanému konci, tak to na solidní tři hvězdy stačí. ()

nemer

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém, ale tohle je Escobar pro seniory, Escobar, který "nemá šťávu". Podoba nepodoba, tento Pablo není uvěřitelný Pablo, mohou ho namaskovat, jak chtějí, kouzlo nespočívá ve vizuálu, ale hlavní představitel nemá, na rozdíl od W. Moury, absolutně žádné charisma, totéž se dá říct o zbytku ansámblu. V Narcos naopak nenajdete postavu, která by do příběhu nezapadala nebo působila nevěrohodně, ve srovnání s Narcos působí Loving Pablo jako náhodný výběr komparzistů. Doporučuji přeskočit rovnou ke skvostným Narcos. ()

pavlynne 

všechny recenze uživatele

Pokud vás Pablův příběh zajímá, doporučuji spíše seriál Narcos. Escobar je v podstatě rychlá alternativa, do dvou hodin to všechno ale nacpat spíš nelze. Třetí hvězdička za Penélope, na kterou se hezky koukalo i přes pár afektovaných scén. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele

Od 2 hodinového filmu prostě a jednoduše nejde očekávat, že to překoná nejlepší seriál Narcos. To zkrátka nejde a s tím jsem taky šel do kina. Byl jsem strašně zvědavý, jak se s tím popere scénář. Dle mého názoru byla celkem blbost natáčet takový film, když už Neftlix dávno udělal parádní podívanou na celé 2 série o hodinových epizodách. Ale vůbec to neodsuzuji. Kdo nemá čas na seriál, v rychlosti mrkne na příběh tohoto kokainového krále ve dvou hodinách. Javier Bardem je můj docela oblíbený herec, ale kdo již film viděl, dá mi za pravdu, že Wagner Moura (Narcos) se do role Pabla hodí lépe. Nebylo to vůbec špatné, jen jsem prostě "rozmazlený" ze seriálu. Dost se mi líbily Pablovy hlášky a taková ta vážnost „Plata o Plomo“ (pro neználky Escobarového světa to v doslovném překladu znamená, že buď přijmeš úplatek, nebo zemřeš). Naskytlo se i pár zajímavých a nečekaných scén, což je taky docela velký faktor, na jehož základě se přikláním k hodnocení. Jak jsem již zmínil, velkým mínusem je ta délka. Jsme u jedné scény a najednou je tu úplně něco jiného. Mít to 3 hodiny, určitě by se tam naskytla příležitost pro pár podstatných částí jeho života. Škoda toho. Nebýt Bardema, dám 3 hvězdy. Za mě OK film, který fanoušky neurazí, přesto doporučuji více seriál! ()

Reklama

Reklama