Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolumbijský drogový kráľ Jesús Morales (Juan Sebastián Calero) si platí služby ostreľovača prezývaného Diabol, ktorý je jedným z najlepších na svete. Bez protivníkov sa Morales stáva silnejším a získava kontrolu nad mnohými pašeráckymi cestičkami do Spojených štátov. DEA, znepokojená touto hrozbou, vyšle agentku Kate (Danay Garcia) a námorného ostreľovača Becketta (Chad Michael Collins) do Kolumbie. Ich poslaním je zneškodniť Diabla a previesť Jesúsa späť do USA. To však ešte netušia, že Morales o nich a ich misii už dávno vie. (klidas_pk)

(více)

Recenze (23)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Sniper VII. Regulární pokračování série, které hýbe žlučí všem už cca 25 let a přesto na to koukají :). První film tady má 65%!!! Což je zdaleka nejvíc z celé série. Tak se sakra zamyslete co kdo čekáte. Já za sebe byl překvapen, že vidím pohromadě Toma Berengera a Billy Zanea. Protagonisty #1. Vizuálně je vše natočené perfektně a nic nezaostává (žádná rozklepaná kamera nebo debilní střih). Míra "naturality" je přesně akorát (nikdo si nehraje na gore úchyla ani amerického puritána) a jediné co mě opravdu vadilo byla nuda... Na to že film má hodinu a půl, se tam zas tak moc neděje. Nechápu jak je to možné, ale obrovskou dynamiku má prvních a posledních 15 minut. Ta hodina uprostřed je rozvleklá až to není hezké. A to je asi jediná škoda. Jinak klidn ať naštvou místní nepoučitelné intoše a natočí #VIII. Stejně na to budou zase čumět a prskat :D. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Na dvakrát jsem dokoukal do konce, takže to zas tak špatný nebylo. A padoucha Moralese jsem si pamatoval z Narcosu, byť tam hrál jen řadového zabijáka. Tak tady povýšil už na šéfa. A jako vždy v americké sračce, dobro zvítězilo nad zlem. Tak to má byť, tak je to spravne. Dva a půl a zaokrouhlím na tři, ať nežeru. A tu půlku dám za půvabnou Estradu ;-) ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Výhodou tohto filmu je že je najkrvavejším a najbrutálnejším partom. Tiež obsahuje dosť nahoty a erotiky. Plus na scénu príde aj náš starký sniper. Avšak zaporáci sú o kokote, starký je do počtu a len kecá (chápem, že berenger už má vek ale zo sniperky by hádam strieľať dokázal) a akcia je taká nemastná neslaná hoc je krvavá. plus som čakal, že väčšina filmu bude zasadená do džungle a okrem začiatku sa odohráva v mestskom prostredí. takže dosť sklamanie, ale 3* dám. ()

RedEagleSK odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohto paskvilu se snažili rychle využít hype který v roce 2017 po seriálu Narcos ještě pořád přetrvával, a rozhodli se taky natočit něco co se bude odehrávat v Kolumbii, a bude to také o drogovém králi. Chris Hauty si tak sednul v maringotce na záchod, a během vykonávání velké potřeby pod vplyvem alkoholu a psychotropných látek sepsal na záchodě na koleně scénář k filmu. Bohužel jak již neblaze tušíte žádný Narcos z toho nevznikl, spíše Narkóza. Chad Collins s puškou v ruce je věrohodný jako program strany SPD, ošklivka z Walking Dead - Walking Frigidity Danay Garcia je ješté ošklivější než kdy předtím, a zbytek ancáblu také nepotěší. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Je to na 50%, ale dávám tři hvězdy za to, že je ve filmu alespoň pár nápadů a dobrých technických ukázek. Herci obstáli, i hlavní hrdinka byla přijatelná v roli téměř fanatičky a mírně řečeno feministické blbky. Od béček lze čekat zápletku, překvapivé rozuzlení (tady byl padouch zrádce až příliš nápadný), sympaťáka v hlavní roli a nějakou tu pohlednou, co by to bez ní nebylo ono. Splněno, divák spokojen a další díl se může točit. Kdo čekal umění, musí si pustit něco jiného, nebo najít jiné kino. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bogotě (Kolumbie). (BMW12)

Reklama

Reklama