Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (66)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až neuveriteľných šesť rokov trvalo, než dorazilo pokračovanie, ktoré je vo výsledku vlastne úplne zbytočné. Goon: Last of the Enforcers neprináša skoro nič nové a vsádza na podobné fórky ako v prvom diele. Nemôžem povedať, že by som sa nenasmial, ale už to nebola taká sranda ako predtým. Každopádne pribudlo krvi a absurdných momentov. Doug Glatt je snáď ešte väčší hlupák než bol, ale stále dokáže zasadiť tvrdú ranu. Cez všetky výhrady priznávam, že som sa dobre pobavil a preto dávam 3 hviezdy. Toto pokračovanie síce nedosahuje kvalít prvého dielu, napriek tomu sa jednalo o dobrú prehliadku, ktorá nenudila. Musím uznať, že v tomto filme je rozdaných viac rán než v Rockym, ale bavilo ma to. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle pokračování nepřináší skoro nic, co by mohlo zaujmout. Jediné, co se vymyká, jsou sakra krvavé bitky, které se mi líbily. Jinak ale ta nostalgie a melodramatičnost, které zde jsou, nejsou ničím, protože se s těmi postavami prostě tak dobře nepropojíte. Jay Baruchel pak v tomhle filmu neměl vůbec hrát, měl raději zůstat jen za kamerou. ()

Reklama

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Je hrozná škoda, že už se S.W. Scott poslední dobou tolik neobjevuje. Podle mě na to pořád má a dvojka Goon to potvrzuje. Jay Baruchel, ač ho zas tolik nemusím, podle mě sequel zvládnul velice dobře, ale jsem rád, že strávil víc času za kamerou než před ní. Příběh byl sice poměrně jednoduchý, ale já se velmi dobře bavil a konec byl taky uspokojivý. P.S. Když jsem se v závěrečných titulcích dozvěděl, že ve filmu hráli Michael del Zotto a Tyler Seguin, docela jsem koukal :O. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Debilním scénářem počínaje a neherci končíce. V podstatě všechno co se odehrávalo mimo led bylo na poblití. Objektům na zvracení s velkým náskokem dominovala Alison Pill. Dlouho jsem neviděl tak šeredné stvoření. Každý film mají tvůrci v druhém, nejpozději ve třetím dílu tendenci zprasit nějakou debilní rodinnou vsuvkou. Do tohoto snímku se to prostě nehodilo. Všechny scénky, kde se motala ta zrůdička, byly jednoduše odporné. Stejně tak návštěvy pojišťovny. Ze snímku bylo určitě cítit, že se u něho hodně pilo a fetovalo a nálada během natáčení byla rozhodně velmi dobrá. Jen se ji tak úplně nepodařilo přenést na plátno a dát ji ochutnat i divákům. Potenciál snímku byl vyčerpán již v předchozím dílu.Tento díl byl nanejvýš zbytečným. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím souhlasit s tím, že je zde vidět oproti jedničce podstatně menší kvalita samotného příběhu, ale i celkového pojetí filmu. Sice je tu k vidění pořád spousta slušných pěstních soubojů a krev poteče mnohem větším proudem, ale ta omáčka okolo mi lehce lezla na nervy. Spoluhráči tu zas až tolik prostoru nedostanou a když už, tak je to většinou hromada až trapných sraček (mám na mysli určité hlášky). Najdou se samozřejmě i humorné situace - Elisha Cuthbert jasně vedla, ale ty bláho já ji v první moment ani nepoznal – rozhodně jsem jí už viděl mnohem atraktivnější. Seann William Scott a Liev Schreiber coby dva odpadlíci si nevedli opět vůbec špatně - Wyatt Russell mi moc sympatický nebyl a jeho hvězdní rodiče jsou mnohem lepší herci, ale tak i on si jakžtakž odvedl svoje. Bohužel ale dvojka sklouzla do absolutního průměru, který stačí vidět jednou. To jedničku si rád pustím někdy znovu. 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Po titulcích, které obsahují nepovedené záběry, následuje ještě jedna scénka. (MATADOR)
  • Kouč Ronnie (Kim Coates) na tréningu predstaví svojho brankára ako Petrova (Petrov má aj na drese), avšak na skrinke v šatni a aj v záverečných titulkoch je uvádzaný ako Petr. (GTS_PUNK)
  • Ve filmu má camea i pár skutečných hokejových bitkařů – Brandon Prust, George Parros, Georges Laraque, Mel Angelstad, Tyler Seguin nebo Michael Del Zotto. (Lumberjack)

Reklama

Reklama