Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Pablově smrti je to přece jen už více klasický biják plný filmových klišé i příběhového rámování, nicméně pánové z Cali si určitě svými charaktery a trochu jinak nastavenou politikou ostudu neudělali. Troufám si říct, že tvůrci to podojili jak to jen bylo možné. Tam, kde postrádáme klasickou Pablovu přímočarost a sklony k násilí nás hlavní protagonisté zásobují různými personami s různými názory a postoji a velmi zajímavé je sledovat jejich interakci. Totiž přehlídka tak odlišných postav je to, co dělá celou trojku tak zajímavou. A to netřeba mluvit jen o bossech. Takový Salcedo je zdaleka nejnapínavější etudou trojky a sledovat jeho plán vybruslení z vlastní sítě nástrah a pastí je velmi působivý a brilantně zahraný. Jestli trojka zaostává za prvními dvěma, pak jen o kousek. ()

Ediebalboa

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kritizovat třetí Narcos, že už to není, co bylo, mi zde přijde mimo mísu. Gentlemani z Cali jen zkrátka nebyli magoři, co by odkrágrovávali policajty na potkání. Jejich síla naopak spočívala v disciplíně, utajení a spolupráci s nejvyššími hlavami ve vládě neboť je to v konečném součtu činilo ještě daleko mocnějšími, než kdy byl „El Patron“. Cesta za jejich eliminací je tak možná jiná než minule, nikoliv však nudná. Čtveřice bossů rozdílných povah a dovedností si krade veškerý prostor pro sebe a před spravedlností kličkuje, jak je každému z nich vlastní. Bizarní vyprávění o tom, kam až byli kolumbijští narkobaroni schopni pro své cíle dojít, proto nechybí ani tentokrát. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Som dobrý človek. Bol som dobrý človek.“ Strašný prepad oproti prvým dvom sériám. Tretej citeľne chýba sarkastický cynik Murphy; bez neho na to snaživý Peña nemá, pôsobí skôr ako nekvalitný pornoherec z nemeckej produkcie zo 70. rokov, než ako špičkový agent DEA. Spolu s Murphym z 3. sezóny odišiel nielen jeho chytľavý uštipačný monológ, ale i silní spojenci - narážam na sympaťáka Carrilla a jeho bojové komando, ktoré robilo Escobarovi vrásky na čele. Výrazný pokles kvalít je však i na strane zla – gang z Cali je natoľko „džentlmenský“, že krvákov sa dočkáme len sporadicky. Na ich miesto prichádza nuda. Miestami to pôsobí dojmom, že Peñovým najväčším problém bude zaseknutý papier v kopírke. Sezóna dostane drajv až v posledných dvoch dieloch. A to už je neskoro. Na strane druhej, mnohým sa možno paradoxne bude páčiť až práve tretia séria viac, než predchádzajúce dve a to z toho dôvodu, že je vážnejšia, menej priamočiara a viac politická. Trochu niečo ako Krstný otec 3. Ja osobne zmenu atmosféry a štýlu oceňujem, ale dodávam, že ma neskutočne štvala a znechucovala (napr. na rozdiel od druhej série True Detective). Pozitívne hodnotím rovinu so Salcedom, ktorý na začiatku série pôsobil mdlým dojmom, ale na konci som si ho obľúbil a je mi ľúto, že dopadol tak, ako dopadol. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že v zvrátenom svete drog mohol dopadnúť ešte stokrát horšie a vlastne svojím spôsobom dostal happyend. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The day Pablo went down, the Cali cartel became Public Enemy Number One. And the fact that they helped us bring him down didn't mean shit. Many observers fear Colombia's other large cartel, the Cali cartel, will now simply step up its own drug production. And that's exactly what happened. While the world was focused on Escobar, Cali's operations had grown exponentially, differing from their rival in every possible way. Where Pablo sought the love and protection of the masses of Medellín, these guys rubbed shoulders with Colombia's elite and called themselves "the Gentlemen of Cali." And whereas Escobar craved the spotlight, these guys stayed in the shadows, perfecting the game, building complex smuggling and distribution networks through Mexico, Europe, and the Far East, without leaving so much as a fingerprint. Even the people working for them didn't know it was Cali coke they were moving. It was fucking Cocaine, Incorporated. And they ran it like a Fortune 500 company." ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo opravdu výborné a jasně to podrtrhuje fakt, že seriál se nejmenuje Escobar ale prostě Narcos. První dvě řady jsem si užíval a tohle ne jinak, místy jsem dokonce ani nedýchal ano až tak to bylo dobré a to se musim přiznat, že u prvních dvou řad se mi to nestalo. Sakra tohle bylo i místy lepší než Medelínský Pablo, skutečně výborné a jasně to dokazuje fakt, že je to jeden z nejlepších seriálů a už se těším na mexické kartely.... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama