Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V režii Miroslava Krobota se v šestidílném televizním seriálu představí celé Dejvické divadlo. Tedy nejen všichni členové hereckého souboru, ale i ostatní zaměstnanci, příbuzní a přátelé. A všichni v něm budou hrát sami sebe... Vedení kdysi slavného a snad i kultovního Dejvického divadla je vystaveno nečekané a v podstatě existenční zkoušce. Tato kulturní instituce nezíská grant na svou činnost a je postavena do situace, kdy se musí v daleko větší míře starat sama o sebe, tedy sehnat peníze na svůj provoz a přitom neslevit ze svých uměleckých ambicí. Tak začíná šestidílný komediální seriál, jehož hlavním a jediným hrdinou je kolektiv Dejvického divadla, jehož existence neodvratně míří ke zkáze. Půjde o mystifikaci s prvky absurdního a černého humoru, který vychází z poetiky Dejvického divadla. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Ozzy2 k tomuto seriálu (7)

Zkáza Dejvického divadla (2019) 

Stejné, jako s Mostem, ČSFD už ztácí smysl, "tvůrci" našli nový způsob, jak své sračky propagovat.ČT se rozhodla, že nám na celý rok zkurví pondělky, zatím se jí to skvěle daří.Jsem u divadla přes dvacet let, ale tohle nemá obdoby.Kterej idiot to vymyslel, proboha?ČT zrušit, je hrozné, čím nás letos začali krmit.Domnívám se, že je to opět, stejně jako Most! uměle vyhajpované.Tohle se prostě mohlo líbit maximálně těm, co v tom účinkují.Za takovou Issovou se museli stydět i její rodiče. ()

Režisér (2019) (E01) odpad!

Otřes, U divadla jsem přes dvacet let, ale tohle není snad ani pravda.tohle by nevymyslel ani Petr Lébl Na zábradlí a ten byl ujetej fak hodně:(((((Za mě jasný odpad! ()

AIDS (2019) (E02) 

Tak mnohem lepší, než první díl.Na zabití pondělního večera v pohodě.Za ty sparťany tři hvězdy, jinak bych dal sotva dvě.Protože průser dnešních seriálů je, že díl má úplně hloupou, zápletku, dospělí se tam chovají jako dementi a do dílu nacpou tři vtipy, kde se člověk zasměje a někomu to stačí,aby to ohodnotil stejně, jako nadupané velkofilmy na 10 oscarů a to je velice špatně.Rozhodně si žádný z dílů nezaslouží pět hvězd. ()

Vládci loutek (2019) (E03) odpad!

Takové zklamání, docela jsem se těšil, když tu diváci, co to viděli v kině píší,že 3.a 4. díl jsou nejlepší....podle mě to byl zatím naopak nejhorší díl. Zvláště dámská část souboru je naprosto otřesná.A zápletka..to nebudu vůbec hodnotit.V kanceláři S+H jsem se ocitnul zpět v seriálu Most!.Opravdu to už bez těch kund nikde nejde?? ()

Šmejdi (2019) (E04) odpad!

Čeho je moc, toho je příliš.S kokotama z Dejvic definitivně končím, to se nedalo ani dodívat.Prej zesměšňování sebe sama, oni zesměšňují lidi, co na to jsou schopný čumět!Už podle počtů hodnotitel§ je vidět, co je to za propadák.První díl hodnotilo zhruba 1200 lidí, druhý díl 900, třetí 700 a čtvrtý 355.Tak tady netvrďte, že to je nějaká pecka. ()

Smrad (2019) (E05) odpad!

Je to fakt sračka.připomíná to home video, které si mohou promítat tak maximálně členové DD, jejich rodinní příslušníci a skalní fanoušci, pro běžného diváka je to nudné a nezábavné.Jeden, dva fórky v každém díle to prostě neutáhnou.Problém je, že oni už hrají úplně ve všem a člověk začíná na jejich "ksichty" dostávat alergii.Když už se nemluví sprostě, musí tam být alespoň smrad.je to škoda, mělo to určitě lepší potenciál.Jako nápad dobrý, provedení otřesné.Krobot už nemá absolutně žádnou soudnost.Někoho jeho neherectví možná baví, mně bohužel ne. ()

Zkáza (2019) (E06) odpad!

Tak konečně to skončilo.Zkáza BOHNICKÉHO divadla je pryč!!!Čím nás dejvičtí "umělci" znechutí příště?Něco tak otřesného jsem ještě neviděl. ()

Související novinky

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

11.04.2019

Finále Plzeň zveřejňuje program svého 32. ročníku, který proběhne od 11. do 16. dubna v západočeské metropoli. I v letošním roce je filmová přehlídka především oslavou českého filmu a jeho tvůrců –… (více)

Reklama

Reklama