Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V režii Miroslava Krobota se v šestidílném televizním seriálu představí celé Dejvické divadlo. Tedy nejen všichni členové hereckého souboru, ale i ostatní zaměstnanci, příbuzní a přátelé. A všichni v něm budou hrát sami sebe... Vedení kdysi slavného a snad i kultovního Dejvického divadla je vystaveno nečekané a v podstatě existenční zkoušce. Tato kulturní instituce nezíská grant na svou činnost a je postavena do situace, kdy se musí v daleko větší míře starat sama o sebe, tedy sehnat peníze na svůj provoz a přitom neslevit ze svých uměleckých ambicí. Tak začíná šestidílný komediální seriál, jehož hlavním a jediným hrdinou je kolektiv Dejvického divadla, jehož existence neodvratně míří ke zkáze. Půjde o mystifikaci s prvky absurdního a černého humoru, který vychází z poetiky Dejvického divadla. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (7)

Zkáza Dejvického divadla (2019) 

Máme to za sebou (v dobrém) a já mohu hodnotit jako celek (v dobrém). Tohle bylo snad ještě lepší než Most! (sorry), už jenom kvůli reakcím lidí po prvním dílu (vraťte nám Most!, tohle je blbost). Už jsem neslyšela ani sousedi, jak se smějou v pondělí večer! A víte, že mi to vůbec nevadilo? Humor, který není pro každého. Ale o to je to lepší, když je zrovna pro vás. ()

Režisér (2019) (E01) 

První díl potvrdil, že tenhle seriál budete buď milovat nebo nenávidět podle toho, jestli vám sedne humor nebo ne. Pokud ne, není vám pomoci. Ale o hodně přijdete. ()

AIDS (2019) (E02) 

Jak se pozná správný humor? Že vezmete téma, kterému je zakázáno se smát, a vy to víte, že by jste s neměli smát, ale vy se tomu smějete. Kdybys byl hrdina, tak máš aids jako my všichni! Co však nechápu je anotace dílu. Zdroj česká televize? Zy viker, vždy to obsahem zabere celý díl. Kromě posledních dvou minut a titulků! ()

Vládci loutek (2019) (E03) 

Rozesmějte Japonce a máte to v kapse? Mě měl tenhle díl v kapse hned od začátku. Asi že nejsem Japonec... ;) ()

Šmejdi (2019) (E04) 

Šmejdi Dejvického divadla! Měla bych se cítit znechucena, ale bylo to tak strašně vtipný!!! My si ty hrnce necháme! Proč?! Protože jednou budou tvoje! Jak z toho nakonec vybruslili? Osvěta, vole!!! ()

Smrad (2019) (E05) 

A prý, že jsou náhodné známosti špatné. Občas vám zachrání reputaci ;) ()

Zkáza (2019) (E06) 

Chutná to jako bobr. Asi to ještě nefunguje :D :D :D ()

Související novinky

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

11.04.2019

Finále Plzeň zveřejňuje program svého 32. ročníku, který proběhne od 11. do 16. dubna v západočeské metropoli. I v letošním roce je filmová přehlídka především oslavou českého filmu a jeho tvůrců –… (více)

Reklama

Reklama