Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V režii Miroslava Krobota se v šestidílném televizním seriálu představí celé Dejvické divadlo. Tedy nejen všichni členové hereckého souboru, ale i ostatní zaměstnanci, příbuzní a přátelé. A všichni v něm budou hrát sami sebe... Vedení kdysi slavného a snad i kultovního Dejvického divadla je vystaveno nečekané a v podstatě existenční zkoušce. Tato kulturní instituce nezíská grant na svou činnost a je postavena do situace, kdy se musí v daleko větší míře starat sama o sebe, tedy sehnat peníze na svůj provoz a přitom neslevit ze svých uměleckých ambicí. Tak začíná šestidílný komediální seriál, jehož hlavním a jediným hrdinou je kolektiv Dejvického divadla, jehož existence neodvratně míří ke zkáze. Půjde o mystifikaci s prvky absurdního a černého humoru, který vychází z poetiky Dejvického divadla. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele topi k tomuto seriálu (7)

Zkáza Dejvického divadla (2019) 

Absurdita, mystifikace, svérázný a originální humor Dejvického divadla. Ne každému zřejmě sedne, ale já se bavil přímo královsky. Po seriálu Most! další televizní událost, za kterou se Česká televize nemusí stydět. ()

Režisér (2019) (E01) 

Neuvěřitelný, co ti Dejvičáci vyvádějí! Jejich styl je totální origoš a první díl mě sakra navnadil! Za zmínku stojí i nezvyklá hudba Vladimíra Franze, chvíli jazzík, chvíli dechy, funguje to na jedničku! Jsem rád, že po Mostě! opět kvalitní seriál, jen ta krátká stopáž utekla neuvěřitelně rychle, že jsem se sotva stačil rozkoukat. Ale super, jen tak dál!!! ()

AIDS (2019) (E02) 

Jestliže první díl byla hodně silná exploze, dvojka je hotová atomovka! Totální smršť vtipu a mystifikace, kterou dokáží udělat jen Dejvičáci, nebo mistr v oboru - Petr Zelenka. Jen houšť houšť houšť!! Jestli to teda ještě vůbec jde! :D PALBA!! ()

Vládci loutek (2019) (E03) 

"Padej vodsud ty hajzle, to je naše tělo!" Co díl, to perla!!!! A opět parádní hudba pana Franze!! ()

Šmejdi (2019) (E04) 

Divotvorné hrnce. Dejvické divadlo se nezastaví opravdu před ničím!! :D :D :D ()

Smrad (2019) (E05) 

Mrtvola kritika Dráteníka ve stoce pod Dejvickým divadlem. A syrečky, ve kterých zřejmě sídlí duch Dejvického divadla. To je fakt náááářez!! :D :D ()

Zkáza (2019) (E06) 

Ve výsledku po všech těch šílených ujetostech asi nejmírnější díl, i když vyvrcholení je taky solidní. Jen tomu trošičku něco chybělo. Ale i tak je tento seriál bomba a jeho završení mi způsobilo smutek, že pondělky budu trávit bez těchto bláznů, kteří mi fakt budou chybět!! ()

Související novinky

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

11.04.2019

Finále Plzeň zveřejňuje program svého 32. ročníku, který proběhne od 11. do 16. dubna v západočeské metropoli. I v letošním roce je filmová přehlídka především oslavou českého filmu a jeho tvůrců –… (více)

Reklama

Reklama