Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

John Dutton je už sedmou generací Duttonů – rodiny vlastnící a spravující největší dobytčí ranč ve Spojených státech, který se stále rozrůstá, a to i přes rozpory s obyvateli sousedních pozemků. Nemalý podíl na úspěchu ranče mají i Johnovy děti – nejstarší syn Lee se jednou má stát hlavou ranče, Beth je vysoce postavenou manažerkou v jedné z největších amerických bank a prostřední syn Jamie má v pozici generálního prokurátora našlápnuto na slibnou politickou kariéru. Pomyslnou černou ovcí rodiny je nejmladší syn Kayce, který se všemi silami brání návratu a vlivu rodného ranče a se svou manželkou Monicou a synem žije v místní indiánské rezervaci. Vše ale změní zběhlý dobytek, který se zatoulá právě na pozemky rezervace. Při snaze dostat ho zpět na ranč dojde k událostem, které budou mít fatální následky nejen pro Duttonovy… (Paramount Network)

(více)

Recenze (56)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taylor Sheridan to opět dokázal! První dvojdíl mě sice nechal v lehkém nezaujetí, po kterém jsem se k druhému dílu dostal až po déle než měsíci, ovšem pak už jsem plně našlápl na vlnu a sjížděl jeden díl za druhým. U nás bohužel nerozšířená Paramount Network mě velice překvapila, jakému projektu vlastně dala zelenou a už se nemůžu dočkat druhé série. Sheridan tyhle moderní kovbojky má pod palcem a tady samozřejmě půl práce dělá přímo fenomenální Kevin Costner, kterého posledních pár let v podobných rolích, nebo těch mentorských, vídám strašně rád. A nebál bych se jeho výkon srovnat s démonickým Kevinem Spaceym minimálně z první série House of Cards. Nyní je už bezpodmínečně potvrzené, že televize už dnes není ostuda a prchají sem nejen velká jména, ale hlavně skvělí herci, kteří tu dostanou mnohem více prostoru. Pro někoho to bude možná až moc pomalé, já jsem si užíval každý moment a každý díl a dokonce i hojně kritizované finále mě plně uspokojilo. Proč? Kvůli atmosféře, skvěle napsaným a zahraným postavám, výbornému soundtracku (nad tím intrem jsem slintal devět dílů a ještě je to málo, zatím není na youtubu :/ ) a samozřejmě režii, výpravě, takové to klasické, co člověk u výborně hodnocených seriálů očekává. PS : Loni se hodně chválil netflixový Godless, které má sice výborného Danielse, jinak je to ale proti Yellowstonu takřka poloviční. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moderní western, teritoriální válka, indiánská otázka, boj o moc. Proč ne? Ale to by to nesmělo být přitažené za vlasy. Každou chvíli zde někdo někoho zabije jen za špatný pohled, ale je to vlastně v pořádku a nemá s tím problém ani zákon, protože " takhle to tady v Yellowstonu řešíme" Nicméně Costner je zda opravdu démonický a přirovnání od Spiker01 ke Spaceymu z House of Cards vlastně naprosto skvěle sedí a celé to drží nad vodou. Normálně bych asi dál nepokračoval, ale manželka je jiného názoru :-). ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První a poslední epizody jsou spíš jakousi nesheridanovskou telenovelou z Montany o žabomyších svárech několika rodin, jinak je ale co díl, to ryzí dramatická perla. Tahle "řada nešťastnejch příhod z Duttonovic statku a okolí" prostě umí držet diváka v napětí. Plus je to v podstatě celý nahláškovaný ulítlejma životníma moudrama a kýčovitýma metaforama, který prostě nejde nemilovat. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ak si pamätáte Dallas, tak toto je iná "telenovela" - ženské intrigy nahrádzajú tie drsňácke chlapské. A diel od dielu sa hlbšie ponárate do rodinných vzťahov, pri ktorých si nevyhnutne musíte predstaviť, ako to na Duttonovej farme funguje. A tie životné múdrosti, čo si v každom dieli vypočujete! Opäť seriál, keď držíte palce "darebákom". ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnou nejočekávanější seriál posledních několika let konečně doklusal do našich luhů a hájů a přestože to prozatím není na vymodlenou plnou palbu, už teď jsem ponořený v navazující sérii a mít víc času, tak jedu mnohem zběsilejším tempem. Tahle rodina a hlavně tohle prostředí je totiž něco, co chcete sledovat každý den. Sheridan je fakticky bůh současné televize! [viděno na SkyShowtime] ()

Galerie (106)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě si zahrál roli obchodníka s koňmi samotný tvůrce, scenárista a režisér Taylor Sheridan. (Punisher)

Reklama

Reklama