Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodní epizodě je v noci z protějovské pošty ukraden bankomat. Strážmistr Topinka se vrhne se zápalem sobě vlastním do pátrání po zlodějích. Po několika neúspěšných pokusech o dopadení pachatelů je to nakonec paradoxně Irena, sestřička doktora Elingera, která Topinku navede na správnou stopu. A dá mu tak šanci předvést se i před kolegy z ostravské kriminálky. A to doslova. (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidé v Protějově si zvykli na to, že zde stačí hlídat pořádek místní jednoduchý dobrák (slovy majora z Ostravy idiot) Topinka. Ten se vrhl na vyšetřování velkého zločinu. Indicie mu padaly samy do klína, až překvapil kriminálku i pachatele. Že je idiot se ale opět ukázalo na konci. Vedle Bartošky je tento stav inteligence ještě více patrný. Parodie na jedno zhlédnutí. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je čirá crazy komedie a jako taková mě dostala a nesmírně potěšila a to prakticky od prvního záběru. Mikuš je se svou zvláštní umanutostí, perfekcionismem a zároveň nepraktičností naprosto fantastický, ostatní herci mu přihrávají nesmírně zdatně a celý děj, až na několik menších zaškobrtnutí, téměř nemá slabá místa. Jestliže něco nechápu, tak snad jednině chladné přijetí zde... Celkový dojem: 80% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť tragický rozjazd. Topinka mi je vcelku nesympatický, čo by sa ale ešte ako-tak dalo prežiť, lebo tu má k dispozícii dosť hercov/postáv, ktorí sú na tom o poznanie lepšie (aj keď Gabika Marcinková si mohla účasť v tomto projekte odpstiť). Problém vidím v nefunkčnom humore, čudných dialógoch, wtf momentoch (prevrátanie stola v krčme) a dosť trápnom prípade. Nečakal som od neho dokument roka, ale policajné postupy sú tu prezentované skutočne dosť odvážne (okamžité pustenie šoféra auta, v ktorom sa našla zásadná stopa vedúca k odhaleniu závažného trestného činu). ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, to je drsný, napětím jsem ani nedutal. Mám rád, když se případ rozřeší v rámci daného dílu, detektivky na pokračování nemusím. Pominu, proč zrovna v Protějově muselo být v bankomatu přes milion a docela se bavím. Tohle bylo fajn a sexy Travolta neměl chybu! Ty zahnutý vlasy nahoru by měl Topi nosit pořád. :) ()

Pierre

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení hlavně oproti filmu. Jenovéfa Boková je moc hezká a milá. . Dokonce i sám Topinka není tak otravný a páteční večer u notebooku s  touto dvojkou a kupou bonbónků na rozdíl od toho  minulého s trpaslíkem  nebyl špatný. Kriminální zápletka zas tolik nedrhne a jsem dost rád za Bartošku, který případně kdecos zachraňuje. Ale pořád to má dost vad a pořád je to tak nějak mimo realitu. Dá se to lehce shodit, ale je to celkem slušný rozjezd a zatím určitě lepší než film a druhá řada Martina. Hodnotit budu, až celý seriál. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Majitel autoservisu Josef Chvojka (Jiří Ployhar) má v policejní databázi rodné číslo, kde u měsíce je číslo zvýšeno o 50. To ale mají v Česku ženy. Je zde uvedeno datum narození 16. 4. 1976, herec Jiří Ployhar se narodil 18. 4. 1976. (rakovnik)

Reklama

Reklama