Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jede třetí série seriálu v kompletní producentské režii Netflixu, tak na kvalitě to není vlastně znát. A to i přesto, že dávám o hvězdičku méně. Méně totiž dávám asi jenom proto, že tvůrci třetí sérii hrozně natahují a ve výsledku se v ní nic moc neděje, než jen to, že se prohlubuje vztah k hlavním a vedlejším postavám. Pořád to ale stačí k tomu, abych byl spokojen a mohl se na další sérii těšit. Navíc mám pocit, že je více kecání a méně bojů. Závěr to ale krásně dohnal. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že se seriálu ujal Netflix, rozhodně Cobra Kai neuškodilo, nejen, že se mu dostalo mnohem více (zasloužené) pozornosti, ale také kvalita zůstala stejně vysoká, jako v případě prvních dvou výtečných sérií. Stále se pracuje s fungující kombinací dramatu, emocí, sebeironie a nadhledu, znovu dojde na pár bezva návratů a byť to může na první pohled fungovat jako hodně zběsilý mix, tak to ve finále skvěle funguje. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvým dvom sériám trošku posun nižšie. V zásade ale kvôli reciprocite určitých scén. Rozhodne sa ale nejedná o zbytočnú sériu. Vzťahy sa tú prehlbujú. Motivácie sa menia. Príbeh ako taký odsýpa. Presahy do minulosti - tentokrát do Okinawi - sú príjemným spestrením. V tých hodnotových, emocionálnych veciach to stále funguje. Rovnako aj čo sa týka humoru a romantickej línie. Kamera, ktorá si tentoraz holduje aj v dlhších záberoch je rovnako príjemným spestrením. V zásade mi tam vadila jedna jediná vec. A to, že v konečnom dôsledku je celý príbeh predvídateľný. Aspoň v hlavných bodoch. Otázne je...keďže sa jedná o seriál, čo je poctou takémuto oldschoolu. Dá sa to vôbec považovať za chybu? Práve kvôli tomu, že sa to tu nachádzalo bude štvrtá séria v rámci napätia o trošku funkčnejšia. Už len preto, lebo ak nám Cobra Kai ako seriál niečo pripomína - tak je to fakt, že nič nie je čiernobiele a všetko má v sebe prímes šedej. A mám pocit, že my ako diváci túžime po tom happyende. Som každopádne zvedavý. 3.séria 80% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou třetí řadu jsem přemýšlel nad tím, jestli to, jak je to hloupoučké a naivní byl vlastně záměr či nikoliv. Za mě už by se možná mohli od toho ducha původního filmu malinko oprostit. V podstatě jakékoliv bitky mi přišly vyloženě slabé, strojeně pomalé a nepřipomínaly skutečný boj leč jen choreografii. Pořád je to feel good seriál, který jsem si občas rád po jednom dílu pouštěl, ale kvalita citelně opadla a jsem docela zvědav do jaké úrovně protizákonného chování to chtějí tvůrci vyšponovat. Ale musím pochválit mnoho návratů postav, které potěší zejména fanoušky originálu...70% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S návratem do školních lavic se vrací i zábava. Sensei Lawrence je zas na sračky, jeho lame scény jsou zábavnější a zábavnější, návrat hlásí i Okinawa a co je nejvíc, tak návrat Ali. Akorát karate scény nic moc, hlavně když je tam nějaká ta ambicióznější vřava a přetrvává tendence toho hodně stihnout v jednom záběru, není ta choreografie úplně zvládnutá - celkový dojem to trochu kazí. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

  • Když Johnny (William Zabka) popíjí v baru pivo a povídá si s Kreesem (Martin Kove), je vidět, že než se Kreese rozloučí, dopije svoji whiskey. Hned v dalším záběru, když odchází, je vidět jeho sklenice jako nedopitá. (BaronDevil)

Reklama

Reklama