Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (163)

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako druhá séria pripomína zásadné sci-fi, či iné žánrové klasiky. Prvý diel odkazoval na Dunu, druhý okrajovo na Votrelca a Impérium vracia úder, tretí na všakovavé vesmírne vodné planéty a ich príšerky (Cthulhuovské postavičky vo veľkosti dospelého človeka, či nebodaj i Costnerov Vodný svet?), piaty na samurajské filmy, šiesty na klasické westerny a siedmy bol vojnovou drámou pripomínajúcou infiltráciu do nacistického tábora. Štvrtý diel pripomenul zápletku epizódy 9 z nešťastnej Disney trilógie. Posledná časť série priamo premostila na staručkú epizódu 6 a nejeden fanúšik v závere ujúkal blahom, či slzičku vyronil. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je rozhodně lepší než ta první. Líbí se mi ten westernový a samurajský styl seriálu. Miluju ty postavy, hudbu, Baby Yody, a ten FANSERVIS! Ano může se zdát, že fanservis je tlačený na pilu, ale pro fanoušky je to dvojitý orgasmus. Krásně se na to kouká potom. Giancarlo Esposito potvrzuje, že hrát záporáka je jeho druhý jméno, neskutečně mu to sedne, viz Breaking Bad. Závěr téhle série je to nejlepší co nám Star Wars předvedlo od dob Pomsty Sithů, byl to nepopsatelný zážitek. Jon Favreau a Dave Filoni may the force be with you! Už aby byla třetí řada! MILUJU TO! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[73%] Podobně bych to viděl jako první sérii, jenže zde dávám o něco vyšší hodnocení, bylo to přeci jen celkově o něco lepší. Akce zde bylo opět hodně (až moc), postavy mě teda bavily o něco více a příběhově to stejně nebylo až tak záživné, ale každý díl bylo na co se dívat. Z tohoto seriálu nejsem tak unešený jak ukazuje hodnocení, ale k zahození není. Ve finále mě potěšil jako cameo Luke Skywalker v mladé podobě (pc úpravy pomohly). Nicméně, na další sérii se celkem těším a třeba se to ještě o něco víc vylepší ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se nedá mluvit o tom, že by se laťka posouvala. Ale minimálně se drží. S tendencemi směrem vzhůru. Je asi jasné, kam tvůrci směřují ve svých hlavách a je to i vidět. Epizodický seriál, který vlastně drží celistvý a napínavý příběh, který dokáže upoutat i překvapit vlastně ukazuje to, co mohl být Zaklínač, kdyby ho někdo úplně neposkvrnil. Toto je úkaz, že stále lze čerpat ze světa Star Wars velmi epicky a originálně. Po tom všem asi není, co dodat. Bude záležet jakým směrem bude se ubírat budoucnost, která je nyní v celku nejistá. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NOOO, DAT'S NOT DA WAAAY! *Jar Jar Binks angry noises intensifies*.... Rosario Dawson je jako Ahsoka vlhkej sen, ale jinak seriál jede v těch samejch neoriginálních kolejích. To že je seriál populární mě reálně fakt nezajímá. Finální satisfakce nulová.... 6,9 vibrátorů z beskaru z 10 ()

Galerie (131)

Zajímavosti (100)

  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama