Reklama

Reklama

Eastwooda poznáváme v roli Earla Stonea, muže, který je ve svých osmdesáti letech zlomený, opuštěný a navíc čelí propadnutí majetku své firmy kvůli neplacení hypotéky. V této situaci je mu nabídnuta příležitost k výdělku – místo řidiče. Brnkačka. Jenže Earl neví, že se právě upsal jako kurýr drogovému Mexickému kartelu. Počíná si dobře — popravdě tak dobře, že zboží, které přepravuje, roste exponenciálně na objemu až vše dospěje do okamžiku, kdy Earl dostává celý kšeft na starosti. Earlovy potíže s nedostatkem peněz jsou tytam, jeho minulost je mu však neúprosně v patách a kartel není jediný, kdo na Earla dohlíží. Tajemný pašerák také poblikává na radaru snaživého agenta DEA Colina Batese (Bradley Cooper). Dávné hříchy na Earla doléhají a není jisté, podaří-li se mu všechny urovnat dříve než bude dostihnut strážci zákona nebo vymahači Kartelu. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (538)

Yahey 

všechny recenze uživatele

Kvalitní drama o staříkovi, který na sklonku života přehodnotí priority a emočně zmoudří, než jeho květina odkvete. Během toho si slušně zajezdí s kokainem přes hranice a užije jednu prima noc se dvěma kočkama. Go, Clint, Go! ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu to více pitvat. Tento film táhne nahoru hlavně Clint Eastwood, hrající rozpadajícího se člověka snažícího se vyrovnat s minulostí, rodinou a ukvapeností 21. století. Příběh má jasné obrysy už od začátku, ale právě postava Earla ho dělá příjemně zajímavým ke sledování. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

pro všechny co znají westernovou tvář clinta eastwooda je tohle asi nezvyklé ale mě se líbí jak se nebrání tomu že stárne... na nic si nehraje a stále dělá to v čem je skutečně nejlepší a nejen timhle nam to nadále ukazuje.... jen tak dal :) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Lážo plážo, dokonale vizuálně ztvárněný pomalu se táhnoucí příběh, kde Clint září svým mistrovským mistrovstvím, klidně by to mohl být jeho film poslední a ostudu by neudělal. Příběh nezakopává, vše navazuje, dává smysl, a konec tomu dodává .. konec. Nutno se prokousat na první pocit poněkud podivným počátkem. Pak už to frčí jak po kluzišti. Prima. ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Clint nato stále má a súdiac podľa formy v The Mule nato ešte dlho mať aj bude. Jeho Earl je natoľko sympatický deduško, že mu ten kostrbatý záver nielenže odpustíte, ale dokonca prajete. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Clint je prostě taková k*rwa klassa, že mu není rovno!!!!!!! kdo by chodil do bijáku na 90ti letýho chlapa? všichni na Clinta....80% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Film odrežiséroval a zahral hlavnú rolu skoro 90-ročný Clint. A taký aj ten film bol. Bol pomalý, bol o hodnotení prežitého života, rodiny, prehodnotení priorít. Proste mi to prišlo ako spoveď a pomalé lúčenie skvelého herca a ešte lepšieho režiséra. Jeho dcéru si zahrala skutočne Clintova dcéra. Aj keď sa vo filme nestalo nič prevratné, celý čas bol pomalý, žiadne extra zvraty, ani akcia, proste nič, na mňa to pôsobilo veľmi príjemne, úsmevne a videl som to rád. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Ve svém věku Clint stále válí.. Zajímavý příběh o takovém nepatrném přivýdělku :) prej potřebuji kardio dokrora.. Když se chystal přefiknout ty dvě běhny.. :) milý příběh.. Ale místy krapet zdlouhavý.. Málo akce.. 60% ale jako klobouk dolů ..v tomhle věku neskutečný výkon.. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Bude to znít divně, ale Pašerák je takovým feel good dramatem. Eastwood je pořád ve formě a servíruje další fajnový příběh, kterému ledasco odpustíte (jako např. haprující logiku, jistou schématičnost ve vyprávění a absenci jakéhokoliv finále). I tak velmi příjemné překvapení. ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Clint je prostě neuvěřitelný, v 90 letech pobíhá před a za kamerou a ono to pořád funguje. Hluboce smekám pane Eastwoode. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie veľmi kvalitná krimi dráma s najstarším hercorežisérom v histórii Hollyúdu. Clint nielenže nezabudol točiť ako režisér, ale dokonca na staré kolená aj znova slušne hral. Tata bola veľmi sympatická rola. Za týmto filmom môžete vidieť buďto obyčajný príbeh drogového dílera pašujúceho kokaín do Mexika, alebo môžete vidieť neobyčajný príbeh človeka, ktorý premrhal na úkor rodinných hodnôt väčšinu svojho života, aby na staré kolená všetko napravil práve prachmi z pašovania kokaínu. V roli sympatického detektíva DEA sa objavil božský Bradley a potom sa tu mihlo ešte mnoho mini roličiek viac či menej mexikánov. Dráma má náboj, občas vtip, ale aj nepredvídateľné situácie, ktoré divák úplne nevie odhadnúť vopred ako dopadnú. A koniec? Taký úplne obyčajný, ľudský. ()

shade000 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood je jednoducho zárukou kvality, navyše si prizval skvelé herecké obsadenie. Za mňa nie je o čom 5*... ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vůbec špatný film a před Eastwoodem opravdu smekám. Bohužel jsem se ale celé dvě hodiny jen horko těžko soustředila na něco jiného než nedůstojnost stáří. ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Bez Clinta by tenhle film lehce zapadl mezi mnohé podobné. Sílu a hloubku snímku dodává právě Clintovo rozloučení se se světem filmu a částečně autobiografické životní zhodnocení. Doporučuju sledovat jeho vykreslení jím ztvárněné postavy chronologicky Million Dollar Baby - Gran Torino - The Mule. Dost to o něm řekne. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Trochu se podobá jinímu eposu Eastwooda, Grand Torino, ale chybí tam více dramatičnosti. Pouze několik málo scén dává tušit dramata, skrytá pod povrchem a ukazovaná na odiv možná méně, než jsme (byli) u C.E. zvyklí. Když si divák na toto pomalejší temto zvykne, potom sledování filmu je pro něj nepochybně potěšením. Po 25 letech Eastwoodovo třetí setkání před kamerou se svou dcerou Alison (tentokrát v roli jeho filmové dcery). ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Žádná velká hitparáda, všechno je takové jako zpomalené... zalité v medu a natahované... taky trochu sci-fi. Jednou se to vidět dá, ale taky o nic nepřijdete, pokud radši třeba vyrazíte na kolo... :) ()

Reklama

Reklama