Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (53)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se...Bohužel mi to příjde jako obrácený odraz v zrcadle oproti Narcos: Kolumbie...To co už víme, akorát s jinými herci...Jediný, kdo mi tu příjde uvěřitelný je Michael Peňa...Ještě to nemám dokoukané, tak si nechávám prostor...Poslední dva díly se pěkně rozjeli a byli nejlepší...Na mém hodnocení se, ale nic nemění...Za mě 70% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you smoke pot? I guess it's okay if you do. There are laws now that say it's cool. I don't agree with them. But it's not up to me. They say it's a gateway drug. And it is. It sure is in this story. If you smoked pot in the late '70s, whether you know it or not, that pot probably started life in the same place our story begins Sinaloa. The third leg of what they call the Mexican Golden Triangle, the birthplace of Mexican dope smuggling, and the guys who would go on to run the game. With its fertile fields and hills heavy with opium poppies and Mexican marijuana, to potheads and the Sinaloan scumbags who operated there, it was a regular Garden of Eden." ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Na Narcos Mexico S01 jsem se opravdu těšil, trailer mě navnadil neskutečně. Bohužel spoustu dílu nezazáří a jsou tam úplné zbytečnosti, až mě šlehalo do očí. Je samozřejmé, že se nedá udělat nic úplně do podrobna, ale tak mohli se o stupeň více snažit, i přesto je to za 4 hvězdy. Těším se na druhou. Zatím nejlepší sezona byla 2 a hned po ní první v klasickém Narcos s Pablem. ()

rodik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K první sérii Mexika jsem si dlouho hledal cestu. Na vině bude casting a charaktery hlavních postav. Na geniální ústřední trojici castingu z originálního Narcos schází těmto hercům kvalitativně dva levely, ale v druhé půlce série toto nahrazuje výrazně zvýšená kvalita scénáře a jednotlivých dějových linek, které člověka vtáhnou a už nepustí. Člověk pak marně při konci každého dílu odolává, aby šel spát a nepustil si další díl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve stejném duchu jako tři starší série, jen vzaté z druhého konce. Luna překvapivě charizmatický, leč úplně jinak nez Escobar, či Cali cartel. Navíc všechny ty cingrlátka, která k Meximu neodmyslytelně patří, jako holky, pláže, drinky apod. Když by si Pablo vzal dovolenou od zabíjení a obchodování a chtěl se někam vypařit, takhle nějak by to vypadalo. Druhá série může stále zabodovat. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Tato epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje u bazénu, je „Keep On Loving You“ od REO Speedwagon. (Duoscop)
  • V epizodě se objeví protagonisté dřívějších sérií – Pablo Escobar (Wagner Moura) z první a druhé série, i Cali Cartel ze třetí série. (tb_23)

Reklama

Reklama