Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (53)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vyjádřit na sto bodové stupnici hodnocení prvních 3 sérií, nikdy by to nebylo méně jak 97 ze 100...Escobar byl brutální, Cali byly monstrózní a pravdou je, že Felix je proti nim trošku takový vyplašený žáček, který místy vypadá, že mu někdo ukradl angličáky....i přes to všechno mě i 4. Narcos napevno usadily do gauče a co do autentičnosti je to asi seriál seriálů..............moje hodnocení = 9 z 10. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťka je stále na vrcholu. Námět není už tak atraktivní jako u Escobara (to už ale nebude žádný námět z prostředí narcos), ale stále je to precizní, realistické a co alespoň dokážu posoudit, tak faktograficky správné. Mám tušení, že mexická série bude mít vzestupnou tendenci (na rozdíl od té Kolumbijské). Tedy těším se na další…  4,5* ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve stejném duchu jako tři starší série, jen vzaté z druhého konce. Luna překvapivě charizmatický, leč úplně jinak nez Escobar, či Cali cartel. Navíc všechny ty cingrlátka, která k Meximu neodmyslytelně patří, jako holky, pláže, drinky apod. Když by si Pablo vzal dovolenou od zabíjení a obchodování a chtěl se někam vypařit, takhle nějak by to vypadalo. Druhá série může stále zabodovat. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě lokality se v Narcos vlastně téměř nic nezměnilo. Pořád je to stejně kvalitní (díkybohu), dějově zajímavé, herecky výborně obsazené, pořád to krásně vypadá, pořád to má fantastickou znělku a celý hudební doprovod, pořád je to sympatické, dokonce dorazí i Pablito... Jsem tedy velmi spokojen a na druhou sérii se velmi, velmi těším. Narcos opravdu patří k tomu úplně nejlepšímu, co v současné době vzniká a Mexiko rozhodně není výjimkou. Místo agenta Peňy přišel herec Peňa a toho já mám docela rád, navíc mu vážná role perfektně sedla, stejně jako Diegu Lunovi. Strašně se mi líbí, že to prostě neumí nudit a hluchá místa tady prakticky neexistují. 75%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno že záporák nie je taký výrazný ako Pablo a Cali Cartel. Ale inak je Mexico akčnejšie a krvavejšie. Celá séria a projekt je pre mňa chuťovkou. Mám rád tému drogových vojen. Mám rád tú hru kartelov, ktorým nie je nič sväté proti byrokracií ktorá zastupuje spravodlivosť. Mexico som zhltol a užíval si každý diel s rovnakou intenzitou a radosťou ako prvé tri série zasadené v Kolumbií. Jedna z najlepších vecí akú Netflix vytvoril. To že Peňa a Luna sú najslabšie články kompenzuje každý iný herec a postava, ktorá sa v seriály objaví. Dýcha to precíznosťou. Neviem sa dočkať druhej série. 1. séria - 100% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Tato epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ve 14. minutě, je „Hasta Que Amanezca“ od Joana Sebastiana. V 18. minutě hraje „I Can Dream About You“ od Dana Hartmana. Ve 22. minutě hraje „Let The Dollars Circulate“ od Billy Paula. V 35. minutě hraje „Meshkalina“ od Traffic Sound. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na diskotéce, je „Pop Muzik“ od M. Ve 31. minutě hraje „Dame Amor“ od Chila Escobeda. Z jukeboxu hraje „Presente Y Pasado“ od Chila Escobeda. (Duoscop)

Reklama

Reklama