Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Šestidílnou sérii Bodyguard pro britskou BBC vytvořil a napsal Jed Mercurio, ostřílený televizní producent, scenárista a režisér, jehož jméno nalezneme pod úspěšnými seriály jako Line of Duty či Protiúder, ale také pod televizní adaptací klasického románu D. H. Lawrence Milenec lady Chatterleyové z roku 2015 s Holliday Graingerovou a Richardem Maddenem v hlavních rolích. Politický thriller s kriminální zápletkou Bodyguard vypráví napínavý příběh seržanta Davida Budda, příslušníka policejního útvaru ochrany, který si z bojového nasazení v Afghánistánu odnesl ošklivé šrámy na duši. Poté, co je přidělen k ochraně kontroverzní ministryně vnitra Montagueové, prosazující tvrdou linii nekompromisního boje s terorismem, se zaplete do komplikovaného spiknutí a jeho úloha zůstává do posledních okamžiků nejasná. Nejednoznačného hrdinu ztvárnil Richard Madden, který byl za svůj výkon oceněn prestižním Zlatým glóbem. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (192)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Bodyguard začal dobře. S akcí. A postupme času si až přejete, aby to tak zůstalo. S tou až cheesy pitomostí, ale podané na vyšší úrovni. Jednoduše kvalitně. Tento minipočin si získal spousty lidí a já se jim nedivím. Dokážu se do nich vcítit a chápat je. Ale já jsem pořád já. A já vím, že jsem v jeden moment u seriálu umíral nudou. Vím, že napsat něco takového u tohoto typu seriálu, je skoro nemožné, ale přesto se to stalo. A v celku jednoduše. Není v tom nic víc. Jen pár skvělých příběhových částí, které diváky zaujmou, ale pokud předtím neunudí, tak je to těžké. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Jedinečná séria, ktorá dokáže človeka udržať v napätí po celý čas. Pilot kvalitný a svižný jednoznačne naláka na ďalšie časti. Od začiatku do konca sme tipovali, čo sa asi stane a tie tipy sa v priebehu série menili neskutočnými smermi. Richard Madden to svojim výkonom počas celej série tiahne na úplne inú úroveň a vedľajšie postavy sú s ním v skvelom súlade.Týmto si zaslúži miesto medzi mojimi obľúbenými hercami. Dúfam, že sa častejšie bude objavovať v takýchto rolách. Pol hviezdy dole za trochu mätúce finále a slabé dovysvetlenie niektorých situácií. 4,5* ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dokonalý seriál. Jak jsem se mohla bát, že mě to nebude bavit! Jsem nadšená, že mě do toho přítel přemluvil, jinak bych se k seriálu vůbec nedostala nebo možná ano, ale za hodně dlouhou dobu. U takových seriálů/filmů bych si přála mít v hlavě nějaké tlačítko, abych vše zapomněla a mohla si ten zažitek vychutnat znovu s těmi emocemi. Fakt parádní, gradující a napínavý příběh. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První a poslední díl jsou brilantně zpracované komorní drama na malém prostoru, které by si v klidu vystačili jako samostatné filmy. Od plného hodnocení tak kupodivu odradí hlavní linka, na kterou se poté nabalují různá klišé jako sex nadřízená - podřízený, problémy v rodině... Madden ukazuje, že z mladých hvězd Hry o trůny si jde nejspíše pro nejhvězdnější kariéru, a zřejmě i po právu, a za mě tedy jeden z hlavních adeptů na dalšího Bonda. Akční scény jsou zpracované na jedničku, a mnoho tvůrců s vyšším rozpočtem by se zde mohlo učit, jak se dělá správná atmosféra. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supernapínavá úvodní čtvrthodinka se zmařením teroristického útoku ve vlaku a nástup dvou zajímavě nejednoznačných postav - robototicky vystupujicího profíka, kterému zřejmě hrabe, a dost možná bezskrupulózní ambiciózní političky. Tak svižný pilot jsem už nějakou dobu neviděl. A i zbytek seriálu výborně šlape, udržuje v napětí a překvapuje. ()

Galerie (95)

Související novinky

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

23.09.2019

Ceny Emmy 2019 byly rozdány a ani letos se to neobešlo bez pár překvapení. Velkým vítězem se stala závěrečná řada Hry o trůny, která z rekordního počtu 32 nominací proměnila 10 už v části Creative… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama