Matti TiensuuScénář:
Matti TiensuuHudba:
Paul KoulakÚčinkují:
Joanna Kuvaja (moderátor), Ilkka Uusivuori (moderátor), André Bouchet, Anthony Laborde, Monique Angeon, Janni Hussi, Roni Bäck, Sami Uotila, Sabina Särkkä, Jaakko Parkkali, Johannes Hattunen, Siim Liivik (více)Recenze (1)
Hodně divná mutace pevnosti. Není tu žádný otec Fura, ani žádné indicie k rozluštění klíčové hádanky. Jsou tu jen dvě trojčlenná družstva, která bojují mezi sebou anebo zvlášť. Dobrý je, že to moderují dva uvolnění moderátoři a výkony soutěžících nejsou špatný. Ačkoliv výkony francouzských necelebrit v roce 2010 podali daleko lepší výkon. Sem tam fiňákům taky upadne něco od huby, ale oproti českým dřevákům je všechno řádně vypípáno. V jednom dílu jsem se obzvlášť dobře pobavil, byla tam taková mladá, mrňavá, ubrečená blondýna, která měla skočit bungee jumping a pod ní jenom podlaha. Myslel jsem si, že to nedá. Jenže pak skočila a číslo ke klíči chytila, naproti tomu takovej velkej finskej hábán a měl pouze vlízt do rourovýho bludiště v zhasnutý cele a nedal to. Měl asi klaustrofobii, nebo co. A to ani netušil, že na konci byl navíc klíč hlídaný hromadou krys. Dám tedy 3 hvězdy, ale víc ani ťuk. ()