Reklama

Reklama

Poslední akční hrdina

  • USA Last Action Hero (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec Danny Madigasn je velký filmový fanoušek a jeho nejoblíbenější postavou z plátna je akční hrdina Jack Slater, kterého hraje Arnold Schwarzenegger. Jednoho dne dostane od svého nejlepšího přítele, starého promítače z kina Nicka kouzelnou vstupenku na nový Slaterův film. Kouzlo začne okamžitě působit: Danny je transportován přímo do děje filmu, do Slaterova světa, kde neplatí pozemská pravidla a zákony a dobro vždy zvítězí nad zlem. Jenže jeden ze Slaterových nepřátel, padouch Benedict, ukradne Dannymu vstupenku a dostane se do skutečného světa. Tady chce zavraždit Arnolda Schwarzeneggera, aby tak konečně dostal Slatera. Slater s Dannym se musejí dostat do reálného světa za ním a pokusit se mu zabránit v jeho plánech… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Tento film je s každým dalším zhliadnutím lepší a lepší. :-) 

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Prvy krat som tento film videl ked som mal 10 rokov a druhy krat cca pred rokom, to som mal 27 a akoze v pohode som to dal aj na druhy krat. To som si uzil uz aj tie narazky na ostatne filmy (najviac ma pobavil Stallone ako Terminator) a hlaska o dochodku odkazujuca na Lethal Weapon 3.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

skipercak

Ja to vidim presne naopak. Prave to parodovanie ma na celom filme bavi najviac a za jedinu slabinu povazujem priemerne akcne sceny.

A Austin O´Brien bol sympatak. Holt som to videl v spravnom veku a dokazal som sa s nim ztotoznit.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Výborné akčné scény, perfektný Arnold. Úvodná scéna s Arnieho nástupom a scénou na streche je vynikajúca. Ked som to videl prvý krát v kine tak som bol z toho vedla. No a potom sa to všetko doje.... ked sa rozmazala obrazovka a zistil som ze je to len film vo filme a hlavnou postavou je maly Austin O´Brien. Obrovská škoda, pretože akčné scény z Jacka Slatera su bombove. Škoda že Arnie radšej nenatočil toho Jacka Slatera. To by bola pecka.

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel Joker Punx smazal svůj příspěvek.

duhovnik

duhovnik (hodnocení, recenze)

Dal by som tri hviezdičky ale za hlášku: Sylvester Stallone v Terminátorovi? Bol výborný že! ide hviezdička navyše

Související novinky

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Stmívání nad Hamletem

Stmívání nad Hamletem

08.06.2009

Ultimátní zmodernizovanou verzi Shakespearovy klasiky předvedl Arnold v Posledním akčním hrdinovi, ale brzy se dočkáme další. Catherine „vykopli mě od Stmívání“ Hardwicke je teď spojována s mnoha… (více)

Reklama

Reklama