Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pasažéři v zadních vozech plánují další vzpouru. Melanie, která má na starosti správu vláku, zlanaří vůdce zadáků Laytona, aby pomohl s vyšetřováním. (Netflix)

Recenze (20)

Martinius 

všechny recenze uživatele

slusny uvod mimoriadne zaujimaveho nametu, ktory sa pred nejakou dobou prejavil v (podla mna) vybornom filme. ano, namet je fantasticky, bizarny, absurdny, ale svojim sposobom nesmierne originalny a fascinujuci. z tohto dovodu picung podaktorych tu pritomnych mentalne vykastrovanych dusiciek nechapem (vlastne chapem, pretoze mentalne vykastrovane dusicky ine ako picovat nedokazu...). premisa vyzera slubne a poukazuje na komplexnu zapletku, ktora nas dokaze previest vsetkymi zakutiami snowpiercera. drzim tvorcom palce, aby nesklzli do klise a cierno-bieleho videnia vlastneho fantastickeho sveta. ()

Maura 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie a nevyužitá príležitosť. Scenár prináša jedno klišé za druhým. Hlavný hrdina je vyslovene nesympatický a otravný, nehovoriac o jeho misii, ktorá je nezmyselná a nudná. Pôvodná myšlienka je pritom originálna ako máločo za poslednú dobu. Nevyužiť jej potenciál je trestuhodné, lebo presne takéto seriály žáner potrebuje. Aj v 2. dieli seriál pokračuje v neschopnosti priniesť aspoň pár zaujímavých momentov, preto sa s ním lúčim. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Filmu to nesahá ani po kotníky, v podstatě ve všech aspektech. Casting, kromě Jennifer, veskrze průměrný, vizuální kvalita jak z počítačové hry. Absolutně nezajímavý děj s rádoby šokujícím (a velmi předčasným) odhalením na konci, které mě definitivně přesvědčilo, že u prvního dílu končím. Radši si dejte (zde značně podhodnocený) film, než roztahanou seriálovou verzi s bůh ví kolik díly. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojim spôsobom je seriál v mnohých momentoch lepší ako film na motívy ktorého vznikol (možno existuje aj kniha netuším, nečítal som ju a ani sa nechystam) a ak by svoju povinnú stopu nemusel zanechať liberálny Netflix bolo by to lepšie. Jediným detektívom - aké prekvapenie - je čierny alfasamec a aj keď si už svoju stupiditu uvedomujú aj v samotnej streamovacej službe a občas je zlým policajtom či bohatým človekom aj niekto iný ako beloch svoj nezameniteľný rasistický rukopis tu liberáli zanechali. A v závere ako inak, mal byt obrovský mindfuck keď je mužom ktory vlak vedie žena. Tento novodobý klitorizizmus je už neskutočne trápny a to zatienilo aj nadherne ovocné sady či podmorský svet v jednom z vagónov. Nebol by to Netflix ak by do sľubného štartu (netreba sa zamýšľat nad ničím, prečo vlak neodpojí vozne s čiernymi pasažiermi, prečo ich vzburu nepotlačia vo vlaku strelnými zbraňami ktoré vojaci majú v úvode, dojem pokazil aj animovaný úvod, tvorcom to už nestálo ani za námahu vytvoriť grafický úvod ktorý by vyrazil dych) nevopchal svoj zbytočne korektný (nos :-D) a celé to lesba na čele sveta určite ešte zopár krát zaklincuje. Možno jej protagonistka podobne ako Batwoman skonči na psychiatrii, ktovie... ()

Bertramm 

všechny recenze uživatele

Tak nic no. FILM: Pong Čun-ho vzal vyhrocený nápaditý, šílený ale originální námět, a originálně, místy šíleně (až groteskně) jej přetvořil na biják, který na sebe nenechá jen tak zapomenout. SERIÁL: Jeden z tvůrců má na svém scenáristickém kontě stařičkou ale podobně nezapomenutelnou Kostku jenomže.... nápaditost a šílenost je fuč. Zbyl jen slabej vývar po filmu kterej v půlce druhé epizody skysnul. Seriálu dám šanci a jsem zvědavej jak budu komentovat poslední epizodu první a zatím dost možná jediné série. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • U boxů s lidmi hraje „Je Fais Le Mort“ od Juniore. Na konci epizody hraje „Life's Railway To Heaven“ od Patsy Cline. (Duoscop)

Reklama

Reklama