Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Lidi, co jdou jednou za rok do kina a myslí si, že zrovna vidí revoluční film. Ach jo. 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Pilda17

Pildo holt toho ještě nemáš tolik nakoukáno. Chlape, nejdřív nakoukej alespoň polovinu z toho co já a poté si seřezuj svou TOPKU, když tě to baví. Já jsem mistr přes žánr horor. 

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17

Rhea

Rhea (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To ale neni prava, padlo to tam vicekrat, minimalne ve scene na te barce, na ktere cekala ta skupina na priliv a kde odhalili toho "Nebrita", tak tam rekli, ze je to germansky nebo nemecky spion (nevim uz, kterymi slovy, ale o identifikaci narodnosti nebylo pochyb), urcite tam zaznelo i jmeno Hitler. Jojo, mam trosku pocit, ze se tam hledaji veci, ktere tam treba vubec nejsou. Ale to je asi obecne muj pristup, protoze i na vysoke jsem opravdu extremne nemela rada interpretace textu...zdalo se mi to prilis nesmyslne se pidit po tom, co tim asi autor chtel rict. Zvlast kdyz z vypraveni o par umelcich vim, ze oni casto ani nic nemysli. Konkretne jeden malir prisel zlitej, hodil neco na platno a pak se na vernisazi dozvidal neco o existencionalismu pronikajicim skrz tech par skvrn, co naplacal pod vlivm. Sam se tomu smal... no ale kdyz mu to vynasi, tak proc by jim zacal oponovat, ze to je vysledek jedne pijatiky...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

hkerror

Já byl včera a naprosto perfektní. Jak jsem hodně slyšel o nečistotách, které se na promítačce objevují, tak nám se tam občas objevila nějaká tečka a to bylo všechno. Ale je fakt, že se to ze začátku občas trochu klepalo.

DaUr

DaUr (hodnocení, recenze)

Drobná chybka v zajímavostech, možná to tu padlo - "Jedná se o první film Christophera Nolana od Insomnie (2002), ve kterém se neobjevil herec Michael Caine." - Caine poskytuje ve vysílačce hlas třetímu pilotovi, kterého nevidíme. (zdroj)

na příspěvěk reagoval Bluntman

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Tak lidi bál jsem se toho, ale opět zbytečně, ještě teď nemohu dýchat. Vím, že Nolan je prvotřídní režisér, ale že budu kvůli Dunkerku uvažovat o překopání topky? To by mě ani ve snu nenapadlo!

na příspěvěk reagoval Kubeska, Stallone, Pítrs85

hkerror

hkerror (hodnocení, recenze)

Byl jste na tom nekdo v imaxu? Ja byl dnes a musel jsem jit vratit vstupne. Bila na obraze neskutecne blikala a obraz byl celkove rozmazany. Mate stejne zkusenosti? Porovnavam s kinem na Kladne. A ten imax me fakt zklamal.

na příspěvěk reagoval Kubeska, Pilda17, Ištván87

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Miller

Vážně bych počkal na BDrip (či na koupi BD), protože se dá očekávat, že stejně jako u ostatních nolanovek (Temný rytíř, Temný rytíř povstal, Interstellar) se i tato bude přepínat do onoho IMAXového formátu.

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Ten filmový víkend zní zajímavě. Nebýt tak škaredý a imobilní, možná bych jel. Jo, a ještě otravný a hloupý, a dle crofta židofašistický.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno já si to pošetřím na csfd filmový víkend, když už tam kvůli tomu jedu :)

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Sice rusky číst umím, ale hodinu a tři čtvrtě ještě s každo-patnáctiminutovým japonským upozroněním na to kašlu.

na příspěvěk reagoval Bluntman

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Miller

To je nepříjemný. Ale stejně si myslím, že by sis neměl kazit první dojem kinoripem a raději v tomto případě počkat na alespoň nějakej hdrip, ale nejlépe bluray. To jsou tak tři měsíce no. Protože hodnocení podle kinoripu nemohu brát vážně :)

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Právě stahuji, bez titulků. Neví někdo, jaký mají akcent herci ? Pokud je Britský, tak to bude horší

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama