Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (44)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohromně dlouho jsem nenarazil na televizní počin, co by mě tak pohltil. Kdekdo by řekl, že se jedná o projekt spíše pro ženské publikum, pro známost a především sympatie úhlavních hrdinek jsem si Big Little Lies ovšem ihned zamiloval. A vedle krásně ironické Reese, stále svůdné Nicole a z Divergence konečně vymaněné Shailene jsem se mohl kochat i úžasným výkonem Adama Scotta a Alexandra Skarsgaarda. Sedmilhářky jsou chodícím důkazem toho, že minisérie vládnou současnému seriálovému světu. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

"Woman power" už napísala Tayen, tak sa len opýtam: Kde tam poniektorí vidíte aké feministické hoci len odtiene prosím vás? Potemnelá kriminálka s nie iba trojicou silných ženských postáv... ktoré by ste pri úvodných častiach najradšej rozšliapali, aby ste potom v závere žobrali za možnosť byť tam s nimi a vychutnať si to, čo je natoľko bytostne ženské, nakoľko je to beznádejne cudzie chlapom. Ten koniec bol ale vydarený vo všetkých rovinách. (6.9.2017) ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní vztahové drama se skvěle napsanými ženskými charaktery, navíc mj. v podání mých oblíbenkyň Reese a Nicole. Je vidět, že režie je konzistentní a narozdíl od většiny dnešních seriálů ji má na starosti jeden člověk, navíc velmi zkušený Jean-Marc Vallée. Kvalitativně se tak drží poměrně konstantní linie s vygradováním v posledním dílu série. Nudných pasáží je naprosté minimum, na druhou stranu je tu málo kulervoucích momentů (nepočítaje poslední díl). Pěkné 4 hvězdičky. (Blu-ray, orig.) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz ked som sledovala Golden Globes zaujalo ma, ze velke hollywoodske hviezdy a este k tomu moje oblubene herecky Reese a Nicole sa dali na serial :) a bola som zvedava vzhladom na jeho uspech...Uz par rokov som nepozerala ziaden serial, ale tento som si nenechala ujst. Od zaciatku ma vtiahol do deja a bavil cim dalej tym viac! Najlepsi bol zaverecny diel, ani som nedychala, to ma presvedcilo dat 5 hviezdiciek, wow! Uzasne herecke vykony, prekrasne prostredie, napinavy dej, zaujimave zivoty obycajno neobycajnych zien a ich problemy, naviac este pointa a tema domaceho nasilia naozaj silna. Nicole uzasna! Uz sa tesim na druhu seriu s Meryl Streep, aj ked trosku pochybujem, ze bude taka excelentna ako prva...Je to serial skor pre zeny a to kazdeho veku. Uz chapem, ze aj take velke hviezdy sli do toho a vlastne to same rozbehli a produkovali...Urcite odporucam, tych 7 hodin ubehne ako voda....88% za prvu seriu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Formálne absolútny top seriál, geniálny strih, práca s časom, niekedy nevieme, či sledujeme flashback alebo flasforward, čo je subjektívna predstava alebo túžba o minulosti a čo objektívna minulosť a až na samotnom konci sa dozvieme, o akú vraždu išlo v prvej sekvencii seriálu. Herečky sú samozrejme top, ich účasť bola určite z ich strany zabezpečená kvalitným scenárom. BLL je príťažlivá 6-hodinová úvaha o násilí, sexe, mužoch a ženách a ich rozdieloch a styčných povahových prvkoch. A všetko do seba perfektne zapadá. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • HBO si původně objednalo 8 epizod v rámci první série, ale když k nim David E. Kelley psal scénář, uvědomil si, že 7 epizod bude dostačujících a dohodl se s HBO. (oli009)
  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)

Reklama

Reklama