Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vedenie elektrárne stále popiera výbuch v Černobyle. Ruská vláda sa snaží zistiť, aká je situácia a následne začína s riešením problémov a evakuáciou oblasti. Vedkyňa z Bieloruska prichádza zo zistením, že problém by mohol byť omnoho horší. (Aktuality.sk)

Diskuze

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Dacsus

Naprostý souhlas. Drtivá většina tvůrců hororů za poslední dobou je tímto poslání do ..................  zapomnění :-)  

j.svoboda

j.svoboda (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Důvodem může být záměna Borise Baranova s elektrotechnikem Anatolijem Baranovem, který zasahoval ve strojovně a na následky ozáření zemřel.

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

RoboBrouk

Tomu vôbec nerozumiem, teiž všade čítam že zomreli, ale videl som fotky ako im Porošenko minulý rok dal vyznamenania. Prečo je v tom taký zmetok? :D

na příspěvěk reagoval j.svoboda

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Dnešní tvorcovia horrorov by si mali začať robiť poznámky. Takto totiž vyzerá skutočný horror. Desivé, pod kožu lezúce scény, častokrát takmer mimochodom zachytené, pomaly ale iste budujúce mrazivú atmosféru (napr. na ulici Prypjati scéna, kde kamera spoza staršej pani s jej dcérou sleduje príchod autobusov a obrnených vozidiel). A samozrejme hudba dokonalo toto všetko podfarbujúca.

A napriek tomu že sa to horrorom byť nesnaží, dokumentuje to len reálne udalosti, je to desivejšie ako akýkoľvek z tých jumpscare blábolov, ktoré chrlí Hollywood už zopár dekád.

na příspěvěk reagoval aknel1967

Furi

Furi (hodnocení, recenze)

Je škoda, že ani jedna z těch postav jdoucích na konci do sklepení elektrárny nebyla nijak nastíněna. Přestože je už asi živé neuvidíme, ten konec by to umocnilo do nekonečna. 

na příspěvěk reagoval RoboBrouk

Reklama

Reklama