Reklama

Reklama

Průsmyk

(seriál)
Trailer
Německo / Rakousko, (2019–2023), 19 h 33 min (Minutáž: 42–64 min)

Hudba:

Jacob Shea

Hrají:

Julia Jentsch, Nicholas Ofczarek, Franz Hartwig, Hanno Koffler, Lukas Miko, Natasa Petrovic, Lucas Gregorowicz, Martin Feifel, Christopher Schärf (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

V horském průsmyku na hranici Německa a Rakouska je nalezeno zmrzlé tělo, naaranžované v duchu pohanského rituálu. Podivný případ spadá do dikce rakouské i německé policie a přijíždí jej vyšetřovat velice nesourodá dvojice detektivů. Energická a zásadová Ellie Stockerová se na místě činu setkává s rakouským kolegou Gedeonem Winterem, jehož bohémský zevnějšek doprovází velmi neortodoxní postupy. Společně se vydají po stopě pachatele děsivého činu, který v prostředí Alp nemá obdoby. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Garch k tomuto seriálu (5)

Průsmyk (2019) 

Krimi "severského" stylu, od západních sousedů. A kupodivu dobrá. Rakouský herec Nicholas Ofczarek vytlačil ze své role maximum. Tak nějak cítím, že celý štáb nosil na krku stromečky ;) PS výborná hudba ()

Finsternis (2019) (S01E01) 

Čouhá z toho snaha o styl současných severských krimi sérií, především Mostu. Třeba to později nepůjde jen po povrchu a přidá se i napětí. PS úplně mi nesedí střih a občas schválně pomalé zaostřování. ()

Der Mann aus dem Wald (2019) (S01E03) 

Zatím nejlepší, výborně zahrané. Maximum za skvělou pasáž s výslechem Brunnera. ()

Aus Fleisch und Blut (2019) (S01E06) 

Příběh nabývá na síle. Krankenmaskáč docílil toho, že je touha po jeho dopadení víc osobní. ()

Der Sturm (2019) (S01E07) 

"Vy si to zjednodušujete"........."Jo, ale to není von."........ ()

Reklama

Reklama