Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Odkaz

  • USA Ghostbusters: Afterlife (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (Falcon)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (523)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bola by zrejme utópia domnievať sa, že bude nový “GB” čo i len minimálne sekundovať kultovej záležitosti z 84’. Keď sa divák odosobní, nemusel by byť vyslovene sklamaný. Nový počin do série sa dá vnímať kadejako, mne prišiel ako milá, zábavná záležitosť so svojskými postavami či dialógmi podľa môjho gusta, pričom príbeh ako taký, sa už nijak mimoriadne nesnaží nadviazať na predchodcu/ov. Mnohí si určite “radi” spomenú na posledný, dosť hrôzostrašný pokus z 2016’, ktorý bol solídnym tŕňom v oku mnohých, čo milujú nostalgiu. Odbočka od tamtoho nezmyslu bola dobrým rozhodnutím, pričom tento počin ani z ďaleka nie je takým sklamaním, ako som sa povodne domnieval. Toto je absolútne pohodová záležitosť pre všetky vekové kategórie - bolo milé v závere si zaspomínať. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Něco takového se málokdy povede. Vzít 80kovou klasiku, a ještě na ni dobře navázat. Posouváme se o 30 let dopředu a do úplně jiné lokace. Děj se odehrává v zapadlém městečku v Oklahomě, kde se dějí divné věci. Po smrti jednoho z původních krotitelů se jeho rodina vydává převzít dědictví. To ale vůbec netuší, co na ně čeká. Země je opět v ohrožení a musí nastoupit nová generace krotitelů. Samozřejmě je tu hromada odkazů na staré díly, a to i v podobě herců. To mi vlastně trochu vadilo, že děj dost vykrádá první díl. Jinak to ale funguje docela dobře, a hlavně v kině si to skvěle užijete. Uvidíme, jestli se od této party dočkáme i dalšího dílu. Humor tu taky nechybí. "Líbí se mi tvůj styl." ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný odkaz, poklona a zároveň pokračování původních Krotitelů duchů. Změna prostředí z velkoměsta na americký zapadákov příběhu prospěla, stejně tak i změna hereckých hrdinů. Film funguje jako čistokrevná, dobrodružná zábava s parádními triky, tak i jako pocta, původnímu filmu, kdy nostalgikům nakonec ukápne i slza. Příjemné překvapení i pro ty, kterým původní Krotitelé, tolik neříkají. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Když se oživují značky, většinou bolí. Krotitelé duchů s tím mají ostatně mnoho zkušeností, protože ten nesmysl z roku 2016 značku prakticky zabil. O to spokojenější jsem, když vidím Afterlife. Je totiž skvělou poctou původním filmů, má parádní atmosféru a efekty s feelingem osmdesátek. Navíc se může spoléhat na castingovou trefu v podobě Mckenny Grace, kterou musí všichni zákonitě milovat (stejně jako zbytek osazenstva). Nejsem si jistý, jestli tohle může fungovat i v případném pokračování, ale šanci bych tomu určitě dal. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ CO TO ZNAMENÁ? ŽE TVŮJ DĚDA BYL KROTITEL DUCHŮ …“   V hlavní roli děti – a nakonec proč ne. Tahle duchařina nemá primárně strašit, ale bavit a ty děcka jsou  celkem v pohodě. Ani děj není úplně blbej – prostě Ghostbusters, tady navíc s únosnou dávkou „vzpomínání“. Drží si to tempo, nikdo nic zdlouhavě nevysvětluje… prostě když nezapomenete, že je to vlastně pohádka…   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, kolik jich ještě žije. (Ne duchů…. herců.) 2.) Bavěj mě filmy plný parchanrů.  ///  Thx za titule „titulkomat“.                  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (32)

Zajímavosti (24)

  • Severoamerické tržby byly 129,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 204,3 mil. (NIRO)
  • Film se natáčel pod názvem „Rust City“. (ČSFD)
  • Když se žáci místo vyučování dívají na film Dětská hra (1988), učitel Gary Grooberson (Paul Rudd) si čte komiks „Avengers“. Paul Rudd hraje v Ant-Mana v adaptacích marvelovských komiksů o týmu Avengers. (Deemfond)

Související novinky

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Reklama

Reklama