Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (2)

Galerie (1)

Zajímavosti (37)

  • Klinger (Jamie Farr) si ze smutku hraje stále píseň „Světla přístavu“ („Harbor Lights“). Jedná se o populární píseň s hudbou od Hugha Williamsa (pseudonym vyhnaného rakouského skladatele Willa Grosze) a textu skladatele Jimmyho Kennedyho. Píseň nazpívala Frances Langford v roce 1937. Obsah textu je o loučení dvou blízkých v přístavu. (sator)
  • Plukovníci diskutují o akcích svých jezdeckých jednotek během 1. světové války ve Francii. V 1. světové válce ale nebyla v akci žádná americká jezdecká jednotka. V 1. světové válce došlo k několika jezdeckým bitvám, ale většina z nich proběhla před vstupem Američanů do války. Tyto bitvy ilustrovaly marnost použití jízdních vojáků ve scénáři zákopové války a teprve v září 1918, dva měsíce před koncem války, se odehrálo několik dalších jezdeckých střetnutí. (sator)
  • Rodinu majora Charlese Winchestera (David Ogden Stiers) podle jeho slov doposud tvořili jen rodiče a jeho sestra Honoria. Dotek s vlastní smrtí ho přiměl vyprávět vytěsněný příběh o svém tragicky zesnulém bratříčkovi jednomu z pacientů. (sator)

Reklama

Reklama