Reklama

Reklama

Držitel Oscara® Sam Mendes, režisér bondovek Skyfall, Spectre a filmu Americká krása, natočil jedinečný epický příběh z první světové války. Na sklonku jednoho z největších válečných konfliktů všech dob dostali dva mladí britští vojáci Schofield (George MacKay) a Blake (Dean-Charles Chapman) zdánlivě nesplnitelný úkol. V nervy drásajícím závodě s časem musí zdolat nepřátelské území a doručit zprávu, která má zabránit smrtícímu útoku na stovky vojáků - mezi ohroženými je i Blakeův bratr. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

3 AM Code

sice se trochu bojím, že mně za TheDarKnig za to zjebe, protože ON VŠECHNO ČETL, ale víš jak vůbec vypadalo vojenské radio za první světové války ? https://en.wikipedia.org/wiki/Signal_Corps_Radio a https://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_telegraphy nemluvě o neustálém rušení, ať už od nepřátel nebo počasí, či neustálém bombardování, takže v té době byli rádi, že se s nikým spojili. Navíc to má být pěší pluk, takže budou mít to rádio na zádech, žádnou rádiovou stanici bych neočekával. Tím pádem, ta komunikace fest vázne, vždyť v té době ještě používali víc poštovní holuby, než rádio.  

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

3 AM Code

3 AM Code (hodnocení, recenze)

Někdo by měl lidem co dělali titulky k prvnímu traileru vysvětlit, že "sixteen hundred" je 1600, nikoli 16000.

I tak ale ani na sekundu nevěřím tomu, že tak velká formace by postrádala rádio, aby tam museli posílat běžce.. No nic, tak snad příští film o WW1 bude věrohodnější.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Trailer vyzera paradne. Konecne zas nejaky film v ktorom citim, ze jednotlive zabery natocili v lokaciach a nie pred zelenym platnom. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Já to tedy nechám být, ale jestli tady uvidím nějaké sluničko, duhu, porozumění, vstřícnost, pravdu a lásku, tak volám Vlasteneckou frontu. 

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hezká pohádka, hlavně třeba původní Američané (všimni si, že nepíši Indiáni) se navzájem milovali, jo jo. Pojmy jako genocida apod. jsou Afričanům taky cizí, viď? A btw víš třeba, kdo vymyslel pojmy jako 'lidská práva' a 'rovnocennost ras'? Normálně bílí Angličani. To jsou věci, co?

Bílá tvář? Co přijde dál, ptám se. White trash? White scum. Rasista, jsi hnusnej rasista, měli by přes tebe hodit deku.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pítrs85

prosím tě, ty rasy do té doby žili v míru, lásce a vzájemném porozumění, občas se tedy rafli, ale po dobré držkovce, se vše urovnalo. To až s příchodem bílého muže, se civilizovali, takže já vím kolik dobra, bílá tvář udělala. 

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tj, a to už nemluvím o té vzdělanosti a kultuře, která bílá rasa domorodým kmenům, kteří i díky tomu dnes nežijí jak ve středověku (nebo rovnou starověku), přinesla...

Ne, jsi prostě hnusnej rasista!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pítrs85

já ? jak bych mohl mít, vždyť lidská historie mluví jasně, kolik dobra bílí udělali. Si vem: Křižácké výpravy, kolonizování různých zemí jako je Afrika, Indie, Asie, Mexiko, atd a otroctví. První a druhá světová válka - tady je bonusem to, že pronásledování židů které započalo ve starověkém Egyptě, přebral Hitler. A takhle bych mohl pokračovat celý den. Takže já proti bílé rase nic nemám. 

na příspěvěk reagoval Pítrs85

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Někteří si to vybrali za životní poslání :D A někteří jiní zase maj tak "vytříbený" vkus, že je neuspokojí téměř nic - takže pak se vlastně taky dívají většinou jen na špatný filmy :D

na příspěvěk reagoval ALIENka_

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Tak když to na hovno je, tak se nedá nic dělat, že ano :) Ale jistě koukáš i na mnoho dobrých filmů... nebo ne? Možná jsi masochistka? :D

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jasně chápu. jJá vždycky radši počítám s obojím, buď to bude dobrý nebo sračka. Když čekám od něčeho, že to bude skvělý a pak je to hrozná pičovina, tak jsem akorát zklamaná, tak radši počítám se vším. No stejně si pak vždycky stěžuju, že to bylo na hovno :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Na západní frontě klid v nové adaptaci

Na západní frontě klid v nové adaptaci

15.02.2020

Přestože pacifistické literární dílo Na západní frontě klid pochází od německého spisovatele E. M. Remarquea, kniha se dodnes nedočkala adaptace v domácí němčině. To se ale brzy změní. Režisér Edward… (více)

Vyhlášení výsledků 92. Oscarů

Vyhlášení výsledků 92. Oscarů

10.02.2020

Před pár desítkami minut skončilo vyhlašování výsledků 92. ročníku Oscarů a letos se zase jednou psala historie. Cenu pro nejlepší film si totiž odneslo vůbec poprvé v historii cizojazyčné drama… (více)

Reklama

Reklama