Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten večer, kdy skončí ve funkci šerifa v Nevadě, přísahá Jerry Black matce zavražděné dívky, že vraha najde. Nevěří totiž, že policie zatkla toho pravého. Zjistí, že to je v poslední době v této oblasti už třetí případ, kdy oběti jsou mladé, blonďaté, hezké a na svůj věk malé. Kupuje proto starou benzínku v horách poblíž oblasti, kde se zločiny odehrály, a pátrá po vysokém muži s černým kombíkem, který rozdává hračky v podobě dikobraza a říká si čaroděj: to vyplývá z obrázku, který nakreslila zavražděná dívka. Jerryho osamělý život vystřídá přátelství s jistou ženou a její malou, blonďatou dcerkou. Není možné, že Jerry zanedbal něco, co může mít smrtelné následky? (Filmbox)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Přesně, jak to píše kolega pan Apač: Takhle podhodnocenej film na čsfd prostě musí dostat 5*, fakt nechápu, co by vlastně lidi chtěli. Excelentní biják s fantasticky zahranou postavou starýho poldy posedlýho touhou po vyřešení případu a dopadení dobytka (nezaměňovat se zdejším uživatelem dobytkem ;D ).

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

V komentářích čtu, že konec byl: originální, unikátní, výtečný, dokonalý, zajímavý, nečekaný, drtivý, neamerický, smutný, zvláštní, překvapivý, nelogický - a protože film končil dost po půlnoci, já jsem ho zaspala - prosím, prosím, mohl by mi někdo říct, co se to tedy na závěr stalo?

Kámen

Kámen (hodnocení, recenze)

Stejně jako u filmu Stalo se za bílého dne (což je totéž, akorát o 70 let starší, trochu jiný děj - logicky zasazené do doby a konec) za 5*.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

POMO to napisal presne, ale mne to tak vyhovovalo, takze za 5.. na maloktory 5'> film si tak dobre spominam ako na tento..

Reklama

Reklama