Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (160)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Někdy mi připadá, že mě tvůrci a herci nutí být vděčný za každou novou českou ´´komedii.´´ V období covidu to nikdo nemá lehké a tak přijmeme každého scénáristického pisálka, (ve vší úctě) nenáročného režiséra a herce, kteří si můžou za drobnou odměnu štěknout. Musím se slitovat? Ne nemusím. Za 150kč v kině bych byl hodně naštván po tomhle nereálném patvaru. Jako, že je v Čechách urážka nepít alkohol tak i mimořádná výhra souseda Pepy z prdelákova a důl plný lithia? No ták, akorát mi to připomnělo, že si zničíme Krušný hory, kvůli zasr*** baterkám. + za Zdendu Godla, který jako vždy trousil břitký romský humor  30% ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s recenzí od Big Bear, včetně vztahu ke Karlovi Zimovi, kterého znám osobně. Jinak ale trapnej pokus a hodně přestřelenej rádoby "humor". Jen jednou jsem se za celej film zasmála (spíš pousmála), a to kecům toho romského taxikáře. Třeba když komentoval fakt, že se někdo "ptá černýho, jestli to umí s krumpáčem". Hlavní myšlenka příběhu mi trochu připomíná zkazku o knížeti Rohanovi (pamětníci budou vědět), jinak to ale všechno vyznělo nějak naprázdno. ()

Reklama

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když někdo v loterii shrábne pohádkovou výhru, hned získá spoustu nových kamarádů. Ukrojit si chce i třeba soused Marek Taclík, mimo jiné vášnivý divák pořadu o leteckých katastrofách: „No, a teď nevím, kam to spadlo!“ A právě na podobných vesnických křupanech a flákačích i atmosféře obyčejné dědiny tahle řachanda scénáristy Jaroslava Sauera (Pepa, oba díly Špindlu) stojí. A padá. Každopádně za mě byl u jiných tuzemských kousků index otravnosti a trapnosti ještě o bod níž. Což je samozřejmě pochvala. Ústřední pár pochopitelně kvůli balíku peněz zjistí, že doposud hezký vztah šel do kytek, a že život nestojí na Mumulandu, kterej najdem a neslezem z něj. Herci jsou na dané poměry solidní, humor místy zafunguje, samozřejmě na hlubší myšlenky nebo nápaditý děj zapomeňte. Za mě lehká jednohubka, v českém rybníčku se urodily mnohem horší kusy. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Ultra buranská komedie, při které jsem se ale překvapivě na pár místech dost bavil. Obzvlášť povedené byly třeba scény z restaurace či na návštěvě při zjištění výhry. Na druhou stranu dialogy zde kolikrát šustí papírem a občas až demencí a o herectví se nedá moc mluvit, ale již jsem byl v posledních letech (nejen) naší kinematografie donucen si na tohle zvyknout a do jisté míry odpouštět. Škoda, že druhá půlka ztrácí vtip a tempo a pokouší se zbytečně o laciný, rádoby hlubší podtext, který je v takovéto "buraniádě" nepatřičný a sotva ho tam chce někdo hledat. A btw, konec nemohl být předvídatelnější. I přesto, že se z námětu dalo vytěžit mnohem víc, si ale myslím, že to úplná trága nebyla a za těch pár salv smíchu to pro jednou za zkouknutí stálo:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)
  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)
  • Natáčelo se v Líšné na Rokycansku. Poslední klapka padla 9. června. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama