Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec mi nevadí méně akce a spousta dialogů, ale co mě vysloveně s...e je, když jde o mlácení prázdné slámy, když je očividné, že tvůrci mají vymyšlenou nějakou konstrukci, která by vydala tak na tři epizody a snaží se ji roztahat do šesti. Typický příklad byl Mandalorian. A vrchol toho všeho je, že ta poslední epizoda vlastně ani pořádné vyvrcholení nemá a rovnou odkazuje na druhou řadu. Tohle je fakt zklamání...trochu jsem po první epizodě doufal, že tentokrát půjde o kvalitní materiál. O originální pecku s bezva nápadem. Obdivuji Kate Herron, že z tak řídkého scénáře uplácala na pohled slušnou epizodu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sylvie a Loki konečne nájdu osobu, ktorá ťahá za nitky, teraz je iba na nich či jeho príbehu uveria alebo nie. Každopádne TVA to má zrátané a osud sveta je tiež na veľmi tenkom ľade. Prevedenie: Z finálneho záporáka som úprimne sklamaný a z celého vyloženia kariet na stôl som tiež sklamaný. Do toho to Lokiho precitnutie a dôvera. Dávam priemerné hodnotenie iba kvôli predchádzajúcemu good feelingu. 50% ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finale me vylozene zklamalo. Fakt jsem si nepredstavoval, ze jako vyvrcholeni marvelovskeho serialu s fan favourite postavou stravime pulku dilu poslouchanim expozice od nejakeho nahodneho mourenina, prerusene nudnou a zbytecnou akcni scenou. A, ze to cele skonci jen cliffhangerem na druhou sezonu? Ble ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč se ten “nový a dlouho očekávaný zázrak” musí chovat jako mentál? Thanos byla persona, tohle je klaun. To by bylo na téma Kang. Teď na téma scénář. Vizuál  je pecka, žvaní se tam prakticky 80% času a výsledek stejně žádné odpovědi nepřináší. Celá série je na vodě a závěr co není závěrem nic neřeší. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silné finále! Jediné, čo mi docela skazilo finálny dojem, bol trápny záporak s jeho detinským humorom, ktorý sa vôbec nehodil k inteligentnému humoru seriálu. Ten zdĺhavý rozhovor starostlivo vybudoval napätú atmosféru a ako nevyhnutná eskalácia tejto výstavby poslúžila vzájomná konfrontácia medzi Lokim a Sylvie. Tento slovný i fyzický stret fantasticky odzrkadlil psychické rozpoloženie oboch Lokiho variant. Bola tam cítiť tá nechuť do boja i tie intenzívne emócie, ktoré jeden k druhému prechovávali. Bolo veľmi ľúto, že muselo dôjsť k takémuto stretu záujmov. Lokiho dojemné slová na konci a následné spečatenie ich krásneho puta bozkom boli vrcholnými scénami tejto skvostnej sekvencie. A ten záver nastolil nový poriadok čo sa multiverzu týka a už teraz netrpezlivo vyčkávam na druhú sériu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodního loga můžeme slyšet nespočet hlášek a zvuků z předchozích Marvel filmů, později pak i ústřižky z proslovů známých lidí jako Nelson Mandela, Neil Armstrong či Alan Watts. (NiWi)
  • Jako správný filmových padouch jí Kang Dobyvatel jablko, což je nepsané poznávací znamení mnoha filmových padouchů. (MakiMaki)

Reklama

Reklama