Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál pro teenagery, ale jestli vás alespoň trochu zaujal vydržte, postupně se taneční čísla zlepšují a jsou fakt super :) Jediné, co mě mrzí je, že seriál působí jakoby skončil v polovině... Buď si autoři našlápli na druhou sérii a čekají na úspěšnost projektu nebo jim došly peníze. Vzhledem k tomu, že seriál vznikal v roce 2009 (na slovenské Markíze, byl již odvysílán) a dostal se na obrazovku až letos (2012), pravděpodobnost další řady je nízká. Musím se přiznat, že já bych ji ocenila a doufám, že v tom nejsem sama, :) i když po přečtení, zde uvedených recenzí, si tím moc jistá nejsem... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ryzí mrvochlévský podělek... %-[.. . . . Ale zase na druhou stranu i igitátor chápe, že ty stále nové a nové dorůstající generace mladých čudláků (...povětšinou protekčních smradů z všelijakých pisskultůrních famílijí, co napříště budou stejně tak jako ty předešlé entity z kasty fňukat, že to přece dělat nechtěli a jak z lásky k čudlení umírají hlady...) musí něco dělat, aby se soudruhům z ministzvěrstva nakonec nějak >umělecky< nebouřili, že... Problém je v tom, že devadesát děvět procent z nich je dobrých tak leda na ty novoidní sračky a lepší už to co si budem namlouvat nebude! Líto mi jich není, ale těch starých harcovníků - co se raděj přispůsobí každé šmíře, jen aby nešli od lizu - to už trošku i jo. Ale je to vaše ďélo, že soudruzi. Za komoušů jste prolézali kaďáky straně, po převratu jste nakonec svobodně holt nedošli dál, než slouhovat těm železňákoffským šekelům... A budete srajdačit třeba zrovna na novoidních k/análech do skonání svých... Srát na vás. Amen a šmytec! - - - P.S. Jo Štěpnička, to je hotový jaderný štěpení tušašské pisskultůry a ta Žilková, ta jednomu hnedle trhá žíly, hůůů... Bravo děckááá, tak držíme palce do dalšího serriálovýho študýrování... - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto 22.2.2012 při repete >pilotu< /? - no hotovej kamikaze - !/ na >novoidní krkovizi< , hodnocení 382., komentář zde s pohrdáním jako pataštyrychcátý - 22.2.2012) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

První krok kam? K nepřiznané homosexualitě leda. V kašírovaných kulisách a s bídnou taneční choreografií se sotva mohlo dosáhnout optimálního výsledku. Vejdělek je divný typ režiséra a výmluvy na scénář neberu, protože jsem od něho neviděl nic, v čem by dokázal, že má na to být tak uznávaným, ale přesto je pravdou, že pracoval s chatrným scénářem prostým kvalitních dialogů nebo silné zápletky. Herci většinou nepřesvědčiví ve svých rolích je jedna věc, ale když už byli do rolí vybráni, mohli jít do toho s větším nasazením, když už nic jiného. Po prvním dílu se dá pochválit jedině Vitázková, že se na ní dá koukat a Bojovnice pestrá ve sklenici, kterou málem omylem vypil Ruda z Ostravy. Jinak poměrně slabomyslné, a to i bez znalosti původní zahraniční verze seriálu. Náruč zmaru. 40% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Chápem, že tento televízny seriál je určený predovšetkým mladým divákom. Jeho tvorcovia sa snažili priniesť na obrazovky niečo nové, neopozerané a hlavne desne coolové, ako sa dnes hovorí. Oficiálny text distribútora tvrdí, že je to nabité hudbou, tancom a emóciami. Hudbou a tancom to ano. Lenže popri tom to je naládované nesmierne primitívnymi hereckými výkonmi, hlúpymi dialógmi, nesympatickými kreténmi a hŕstkou starých skrachovalých hercov. Príšerná sračka. Absolutný odpad! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál z prostředí taneční školy, pohledem mladých lidí. Lets dance, nebo Glee to sice není, ale má to šmrnc a mezi českými seríály mě momentálně docela pobavil.. Postavy zde zapadají, ikdyž některé bych uplně ze seriálu vyškrtnul, jelikož kazí reputaci, taktéž některé přiblblé scény, které můžou bejt opravdu jen v českém seriálu. Lepší 3* ale díky nízkému hodnocení dávám 4* protože seriál si zaslouží více.. Jinak docela povedená hudba:) Po shlédnutí posledního dílu, mě překvapil takto blbě zakončený seriál a nejraději, bych snížil laťku na 3*! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)

Reklama

Reklama