Reklama

Reklama

Kolo času

(seriál)
  • USA The Wheel of Time
Trailer 1
USA, (2021–2023), 16 h 43 min (Minutáž: 54–69 min)

Tvůrci:

Rafe Judkins

Předloha:

Robert Jordan (kniha)

Hudba:

Lorne Balfe

Hrají:

Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Michael McElhatton, Zoe Robins, Marcus Rutherford, Josha Stradowski, Daryl McCormack, Sophie Okonedo (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Kolo času se odehrává v epickém fantasy světě a sleduje osudy Moiraine (Rosamund Pike), členky neuvěřitelně mocné ženské organizace zvané Aes Sedai, která přijíždí do městečka Dvě řeky. Odtamtud se vydává na nebezpečnou cestu křížem krážem světem s pěti mladými vesničany, z nichž jeden je – jak praví proroctví, Znovuzrozený drak... ten, který buď zachrání, nebo zničí lidstvo. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele Jaeger k tomuto seriálu (8)

Chuť samoty (2023) (S02E01) odpad!

s02e01 Padain Fain je medzi forsaken al Lan Mandragoran ma level 1, hoci 20 minut predtym napinal svaly az sa z toho urcite par gayom stoporili bradavky(Rafe Judkins si uziva natacanie) mizelci zomru na par bodnych ran... urcite su tiez len level 1 a brutal picovina, odrezana Morain opat vie tkat(vidi vlakna), len tak, z prdele. ti kokoti scenaristi si z knih robia prdel, skoda ze sa neda dat horsia znamka ako palec dole ()

Cizinci a přátelé (2023) (S02E02) odpad!

Lanfear? len tak? vydlubane z nosa? preco? Predbranie a biela veza vyzeraju rovnako ako Shadar Logoth, len tam je slnko Rand robi na psychiatrii? cely vztah Morain a al Lana je vycucany z prsta, alebo z nejakej feminazi knihy, urcite nie z Wheel of time :/ Elaine sa nestretla s Random, ved preco...tu sa bude lesbit namiesto Randit. z Randa urobili emocnu trosku riadiacu sa pudmi ()

Co by mohlo být (2023) (S02E03) 

ani neviem o com to bolo, len tam bolo plno uplakanych tvari, a Rand opat plny emocii ()

Dcera noci (2023) (S02E04) 

jedine 3 sekundy ktore za to staly, bol Hopsal. je to smutne, lebo ide o čevečko(ceskoslovensky vlčiak) a nie o herca. ech, stale sa neda vyrovnat s ciernym Elyasom...ked uz z neho urobili centroAfricana, mohli z vlkov urobit hyeny, alebo gorily... z al Lana urobili ufnukaneho hlupaka, teda opak toho, co bol v knihach...vsetci ostatni strazcovia vedia toho o pute viac, ako Lan. cely pribeh Selene  a Randa je zbytocny, uz 3. diel sa opakuje...snad to aj americky divak pochopi, ze stara si chce vrznut, a mlady stale mysli na ine... aj ten urobili naopak, ako bol napisany, Rand sa Selene stranil...a ta scena s myrdraalom a naslednym...zasahom ... bola trapna Ano, je potrebne z mismasu ktore bolo vytvorene pouzit Deus ex machina.. je to za 5...prevratenych oci ...mi napadlo...ako sa dozvedela Moirain, kde mala Mierin chatku, kde sulozila s prvym Drakom znovuzrodenym, aka Lews Therin Telamonom? nemala by to byt turisticka atrakcia nieco ako Hitlerove Orlie hniezdo? ()

Damane (2023) (S02E05) odpad!

Aviendha https://wot.fandom.com/wiki/Aviendha  Byt biely nie je hriech. Aviendha the nigga.To je uz komedia. Ti amici z gingers  naschval robia niggers, a este im pomatenci za to tlieskaju. Toto nie je wheel of time, ale Nigga corndog. A samozrejme Liandrin, a zli zli muzi...preto sluzi Ishaemelovi a temnemu...sposob ako chcu ojekabatit Lanfear...fakt by mali vyhodil scenaristov a dat pisat scenare A.I. ()

Nelítostné oči (2023) (S02E06) 

Ked sa scenar drzi aspon trosku knihy, tak to nieje take zle (vycvik damane). Ale o to horsie, ked clovek vidi ako tym premrhali sancu kvoli vsetkym tym woke srackam, co tam su. 1/4 casti bola dobra, a 3/4 o nicom. zase bola porusena logika sveta, Aes sedai nesmu zautocit saidarom na nikoho, kto ich priamo neohrozuje, a ta zlta nigga aes sedai zabila sul'dam ..ale nikoho to netrapi, ved scenaristi si mozu robit co chcu, mainstream im to zhltne aj popcornom ()

Daes Dae'Mar (2023) (S02E07) 

ech, bola by to dobra cast, keby to zase neprznili lesbo vztahmi. Naco je to dobre? Nikoho tieto homovztahy nezaujimaju. ()

Co se mělo stát (2023) (S02E08) 

hrozne, opat su porusovane pravidla, je to cele nelogicke. Je to pre ludi, ktori nepremyslaju. ()

Související novinky

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (více)

Amazon chystá God of War

Amazon chystá God of War

08.03.2022

Společnost Sony to s adaptacemi svých herních sérií myslí vážně a po The Last of Us, Uncharted nebo Ghost of Tsushima nás tak čeká oficiálně také fantasy řežba God of War. K té se nakonec přihlásilo… (více)

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

05.02.2022

Když Amazon oznámil poslední finanční výsledky, podstatná sekce ohlášení náležela audiovizuální zábavě, která je pro firmu čím dál podstatnější. Za filmy, seriály a hudbu loni utratila 13 miliard… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Reklama

Reklama