Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

Hunt odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy jsem si odpadem jist jako u této prusernosti. Superstar, Master chef, Hlas a všechny opovrhovane pořady jsou v porovnání s tímto intelektuální paradickou. To je fakt otřesny... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

(Toa)letní show, po níž je maraton kauz soudce Alexandra a pásmo rad kutila Adama milým vykoupením. Znovu oživený fundus tv pohádky Jak se ševcem šili čerti dává vzpomenout na zašlou práci maskérů a kostýmních výtvarníků z dob normalizace, načež čerti budou šít i se současným divákem, aby na tripu frčící pořad dostal brzkou stopku. Vydržíte-li ten rej masek a jejich souboje, odměnou vám nebude vůbec nic. Vybavte se lupou, dýmkou, pláštěm a kostkovanou čepicí - budou z vás detektivové. Po vzoru Sherlocka Holmese na základě daných indícií budete usilovně dedukovat a pátrat, jaká zkrachovalá existence se ukrývá pod lepidlem splácanou maskou. Na závěr, než všichni zaslouženě skončí za zdmi psychiatrického ústavu, se jeden z nich odmaskuje, načež propuknou obrovské frenetické ovace a účinkující sdělí své dojmy z pod masky a v duchu si vypočítá, zda mu krátké vystoupení zaplatí hypotéku. A v příštím kole na vás jukne chobotnička, páv či buldoček. Roztomile stupidní večer můžete i zaspat. Vyhnete se tak možným nočním můrám z poroty, moderátora, hudebních a jiných vystoupení, co vám zničí duševní zdraví. A zdraví máte jen jedno. 0/10 ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Poradí mi, prosím, někdo, jak nyní správně postupovat? Když mi tohle připadá asi tak třicet pater pod všemi odpady, co jsem kdy udělil, měl bych je všechny zpětně zvednout třeba na dvě hvězdy, aby idiotskost tohoto pořadu řádně vynikla...? Myslel jsem, že nejhorší TV šou je Tvoje tvář má známý hlas; po těch letech bych již měl vědět, že vše je relativní a dřív nebo později přijde ještě něco mnohem, mnohem horšího... 0% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Markantný príklad úpadku slovenských televízií, projekt , ktorý nezachráni ani Hudák, akokoľvek vtipný sa snaží byť, ale toto je pod úroveň aj Prachařa, ktorému už z bývalky Hanychovej úplne preplo. Chudera Bohdalka podľa mňa už ani nevie, kde je a čo hovorí, no a Pyco Rausch zoberie všetko, len aby si potom mohol v rauši užiť so svojim priateľom na gréckej lodi. Videl som len časť, kde bola ako hosť Verešová a tá hlúposť, čo z nej sálala, to je na pohľadanie. Ona vyštudovala právo fakt len skúškami pod katedrou. ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Vkusové vakuum definitivně uraženo. Ruku na srdce, drahoušci, vy kteří jste s chutí dali pořadům jako je Star Dance, Peče celá země, Superstar, Talent, X Factor, Hlas a já nevím kýho čerta ďábla ODPAD!... (ale samozřejmě že i já jsem to udělala..) , zkrátka nemáte pocit, že v kontextu s tímto a s Premiérem Tv Debilov, bylo nalezeno nové dno a výše uvedeným pořadům křivdíme? Svět jde do sraček, o tom žádná, jen mě zaráží, jak je to tempo raketové. A vy, které "zábavný pořad" minul, buďte tak hodní a podívejte se na to aspoň na celé tři minuty. Klečím před vámi, udělejte to! Rozumím tomu, že každý si chce vydělat zlaťáky, je mi fuk, kdo jaké role a v čem bere, povětšinou jsou to neškodné záležitosti, které své publikum mají, nemám zapotřebí urážet lidi s různým vkusem, protože není důvod. Větší část společnosti prostě tvoří lidé, kteří zapnou bednu a nechce se jim přemýšlet, protože jsou unavení, mají plno starostí, jsou osamělí, mají podělané životy nebo si jen nenašli cestu ke kvalitnímu filmu. Potřebují zapíchnout oči do čehokoli, co se hýbe a jednoduchý děj je více nesdírá. Herci mají příjem, divák neřeší. Fajnšmekr si pustí něco jiného. Všichni spokojeni. Budiž. Ovšem toto? Kdyby nasadili místo Zlaté masky Teletubbies, udělají líp a my tady budeme moci zvesela hovořit o umění. Palec dolů všem, kteří do této sračky šlápli. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem napsal v editu komentáře k Tvoje tvář má vadný hlas, bo jak se to jmenuje - vážně někdo dobrovolně kouká na pitvoření herců a zpěváků (asi) v maskách (a kdoví, jestli pod nimi jsou) a bude čekat x dílů a týdnů na to, jestli se nespletl a pod maskou zmrzliny nebo bubáka je ten nebo ta, jak si mysleli? Plus porota opět perlí a dělá, jak je nadšená a jak fakt, ale fakt neví, a přitom režie už má k jejich tipům připravené animované fotky obličejů lidí, které si porotci tipnou? By mě zajímalo, z které asijské televize se koupila licence na takový nevkusný a laciný bollywoodský formát. I když, to bych urážel indické filmy, tohle musí mít jiný název. Jo, a hlavní moderátor má přezdívku jako ostravská nadávka, to je taky něco. Baník, ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodnotím až po zhlédnutí všech dílů! Masochista, ale ne…Celková kvalita této prazvláštní a ujeté show vskutku nebyla moc dobrá, nicméně bych ocenil některé účastníky z řad známých tváří, kteří podali docela sympatické výkony. Taková Burešová byla super, stejně jako Kandráč nebo Gránský. O systému vypadávání a hlasování by se dalo hodně polemizovat, navíc to dle mého bylo stejně domluvené (kdo jak potřeboval ze soutěže vypadnout, ať už kvůli jiné práci, nebo strachu z koronaviru). O porotě se nemá moc smysl bavit – Bohdalová, Verešová nebo debil Bouček – ti tam neměli co dělat. Pyco je rozhodně lepší moderátor než takový Mareš – kdyby to uváděl ON, tak to balím po prvním díle… ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se na televizi skoro nedívám, mnohým hrůzám neuniknu, protože můj počítačový koutek není odizolovaný od zbytku domácnosti. V případě tohoto pořadu musím přiznat, že jsem ho vůbec nepochopil. Na pódiu poskakují podivní "Jůheláci" a před nimi se trapně zviditelňují čtyři "celebrity" a já marně přemýšlím, co to mohlo komu přinést (kromě honorářů účinkujících). Pro mě jasná katastrofa. ()

pan.Kaplan odpad!

všechny recenze uživatele

Já už v českém televizním éteru viděl leccos, ale větší sra*ku jsem v prime time ještě asi neviděl. Co tohle jako mělo být? ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....čo toto je zač?....nejaká aspoň trocha známa osobnosť sa producíruje v latexovej maske a háda sa kto to je.....úúúúžasné...... ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Existenci Zlaté masky nechápu. Co jsem se pídil, tenhle nápad vznikl v Jižní Koreii, ale kdo mi zaručí, že to předtím nebylo ještě někde jinde. Celý ten koncept mi prostě přijde na hlavu postavený, blbě vymyšlený a i poměrně trapný. (Asi) "Osobnosti" v šílených kostýmech mluví upraveným hlasem něco o sobě, pak vystoupí na pódiu, kde zpívají svým vlastním hlasem kousky ze tří písniček a porota tipuje, kdo je pod maskou, přičemž za každý večer jedna "celebrita" vypadne (na základě čeho, ty vole?) a odmaskuje se. Navíc každý týden byla jiná skupina potvor, tudíž jak si mám pamatovat všechny indicie k jednotlivým kostýmům? Ale tak mě to může být fuk, mě je celkem jedno, kdo vypadne ze Zmrzliny nebo Pandy, či co všechno tam probůh bylo. Tipuju nějaké echt slavné osobnosti, třeba ty, co mají jednu roli ve Slunečné či Modrém kódu a nikde jinde v životě nehráli... Ale abych jenom nehanil, pár kostýmů nevypadá blbě a Robot by se hodil do nějaké amatérské sci-fi. České, podotýkám. odpad! ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji upc za to, že se mohu podívat zpět a nemusela jsem vědět každou vteřinu. Tohle je žumpa. Odpad, odpadů. Nějakej blbec se crcá s maskou, což je ta nejlepší věc na tom, aby ostaní hádali, kdo je pod ní. O zpěvu to taky není. Vždyť oni ani nezpívají live a jejich hlas je upravený. Potom je alespoň napínavé, kdo to je, že? Ne, fakt ne. Mohli alespoň říct divákům, ať se tváří lépe, když je zabere kamera. Zlatej barrandov, kde komparz i uroní slzu, když herci amatéři předstírají, že jsou skutečný lidi (asi dobře, když si dost lidí stále myslí, že jsou skutečný). Možná měla prima víc investovat do diváků než do masek... ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dno zábavního průmyslu, kde se bohužel společně s tím debilním formátem, topí i spousta talentovaných lidí, které účinkování v této hrůze velmi poškozuje. I proto to nemá smysl hejtovat, sledovat tyhle "zápasy v blátě" je fakt smutné. ()

angel74 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady asi není potřeba cokoliv psát. Snad jen, že mi absolutně uniká smysl tohoto vpravdě hrůzostrašného zábavového počinu... ()

CinemaRanger odpad!

všechny recenze uživatele

A to je kurva co?! To jak něco, co bych čekal v japonské televizi. Odpad odpadů. Pokud tedy nejste zhulení jako tvůrci, to pak se vám to bude líbit. Viděl jsem asi 10 minut a asi mi diagnostikují brzy nádor na mozku. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Autentický prepis rozhovoru medzi pacientom a lekárom s aprobáciou z dospelej psychiatrie po zhliadnutí jedného za pandemickej situácie vytvoreného dielu tohto "Hudební / Soutěžní / Reality-TV / Zábavný", nájdeného v útrobách archívu budovy štúdia, v ktorom sa tieto pokusy na živých bytostiach celé odohrávali, niekedy v roku 18. vlny pandémie. Lekár; "Pane, čo ste to práve videli, keď sa tak trasiete?" Pacient; "Prázdnotu pán lekár, videl som prázdnotu v jej celej kráse. Vy ste to nevideli pán doktor?" Lekár; "Ja som to videl tiež, bola to prázdnota v celej jej kráse, pravdu máte." Pacient; "Takže som zdravý, fajne. Majte sa." A BTW, alias P. S.: Niežeby ma to celé neprekvapilo, ale som prekvapený, že čo sa to zase robí za oknami obývačiek zvnútra. ()

Reklama

Reklama