Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriálové spracovanie príbehu so známym psím hrdinom, z ktorého sa nakrútili dve série v celkovom rozsahu 52 epizód.  Hank je majiteľom starej zberne kovov a zároveň vlastní sučku Lassie. Pes žije vo veľmi zlom prostredí, no jedného dňa sa mu podarí ujsť smerom do lesa. Tu si poraní labku a nájde ho Timmy, ktorý práve prechádza okolo na svojom bicykli. Timmyho mama je veterinárka, a tak chlapec Lassie zoberie domov, aby ho ošetrila. Medzi chlapcom a psom sa rýchlo vytvorí pevné puto priateľstva, avšak jeho matka mu Lassie povolí iba v prípade, že sa k nej nikto neprihlási. Na desiaty deň sa však objavuje Hank a chce si Lassie vziať so sebou. Timmy je rozhodnutý mu v tom zabrániť a Lassie ochrániť. (Incantator)

(více)

Recenze (22)

danco123 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale ja by som tento seriál určite neradil medzi odpad. Seriál má čo ponúknuť, a psia hrdinka Lessie s malým Timmym tvoria nerozlučnú dvojicu, ktorá prežije mnoho zaujímavých a nebezpečných príbehov. Ja na seriál spomínam len v dobrom, a preto mu dávam zaslúžené 3 hviezdy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Asi "sem divnej", ale já si na Lassie nikdy moc nestěžoval... Navíc ten klučina má tak roztomilej ksicht, že tomu prostě musím dát alespoň tři hvězdičky :-). ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Lassie je psí fenomén to ano, jenže ve čtyřicátých letech, což je poněkud "z ruky". Ta současná zástupkyně psího rodu působí v kontextu úplně obráceně. O půlstoletí starší filmy spoléhaly na psí kolii a uhrančivou přírodu. Současný seriál naproti tomu dává Lassie pouze dílčí prostor a zaměřuje se na špatně vyprofilované postavy. Scénář taky není žádný zázrak a z původně dobrého nápadu Vám zůstane pouze kyselý úsměv nad zneužitím kdysi tak slavného pojmu. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Srší z toho dobro, ale hlavne aj obrovská naivita. Príbehy sú pomalé, často nudné a čokoľvek sa stane zachráni to pes. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Takouto kinematografiou mi to ničí vzťah k zvieratám, tu špeciálne psom. Lessie bola pekná, za ňu to dám, ale inde sa ťažko hľadajú pozitíva. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám tak trochu z nostalgie k celému samotnému příběhu, který poutal k obrazovkám hodně dětí. ()

wellar 

všechny recenze uživatele

Nemam rad take ucesy. (ako ma chlapec z Lassie ) .Ale inak ani to plemeno ( psa ) sa mi velmi nepaci. Je to pes skor do lesa ako do filmu. Ceni sa ze ho dokazali vycvicit na takeho slachetneho a slachoviteho tvora. Co sa tyka pribehu, tak asi ho pisala samotna Lassie. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má tento kanadský seriál o Lassie takl špatné hodnocení, já si naopak myslím, že je to zdařilá moderní verze příběhů na námět "Kolie Lassie", jichž jsem měl možnost vidět celkem šest (originál z roku 1943, Malované pohoří, Velké dobrodružství, Kouzelná Lassie, Lassie (irská verze) a tento seriál...) Timmy v tomto seriálu je podle mne výborně obsazený a je pěkné, že má i dobrého kamaráda, s nímž prožívá mnohá dobrodružství společně. Já si nemohu úpompoci, ale tomuto seriálu, který běžel v České televizi, dám bez zaváhání plné hodnocení... ()

zawa 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za dobře vycvičeného psa a za to, že jsem se na to díval, když jsem byl mladší a bez rozumu. ()

Reklama

Reklama