Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je dar a stojí za to o ni bojovat... Čtrnáct let strávil Danny Flynn v belfastském vězení. Vešel do něj jako devatenáctiletý mladíček za atentát, jehož se s ostatními členy IRA zúčastnil, vychází z něj jako dospělý muž, který ztratil nejkrásnější roky svého života a už nechce páchat násilí. Jenže z Irské republikánské armády se nevystupuje. A rozum – i rozumní lidé – Dannymu radí: Odjeď pryč! A pak je tu Maggie, dívka, kterou tehdy miloval, na kterou myslel celých těch čtrnáct let a která teď před ním stojí skutečná. Jenže to není tatáž Maggie. Je vdaná, má syna a muže ve vězení. A irská žena, jejíž muž sedí ve vězení, je posvátná, nedotknutelná. Toho, kdo by se o ni pokusil, čeká kulka do hlavy. O důvod víc, aby Danny odešel někam daleko. Ale Danny nechce odejít. Tady je doma, a tady chce teď žít. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Smok 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie z edície lacných dvd zo stánku. Dobrý pomer cena / výkon. Film krásne ukazuje nezmyselnosť nenávisti medzi katolíkmi a protestantmi v Írsku a ich "drobné" prieky typu bomba pod autom, alebo prestrelená hlava :( Plus výborný DD Lewis, citlivá love story, a boxerské zápasy ako bonus. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Tak tady nejde ani tak o to, že by se mi film nelíbil, ale o to, že se mi netrefil do nálady... a u takových filmů, jako je Boxer je dvakrát tak důležité, usedat k němu v pohodě. Jinak to ovlivní celkový náhled. Což se u mě bohužel stalo. Nicméně DDL byl skvělý... a boxerské scény byly taky dobře zmáknuté. V budoucnu dám určitě ještě šanci. Zatím 60%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film Boxer som videl už veľmi dávno, ale až po V mene otca a Mojej ľavej nohe, ktoré ma veľmi zaujali. Boxer ma bohužiaľ väčšinu času nudil, mal som pocit, že postavy stále iba bezvýznamne kecajú, vchádzajú do dverí, vychádzajú z nich, prechádzajú sa po ulici, atď.. A poriadny box stále nikde. Chcelo by to vidieť po rokoch ešte raz, možno som k filmu nespravodlivý. VIDENÉ ZNOVA 10/2016: Ako som predpokladal, tento film potreboval revíziu. Áno, postavy vchádzajú a vychádzajú z dverí, kecajú, ale nie bezvýznamne, ale to nie je zďaleka všetko. Aby som to zhrnul, Sheridan + Day Lewis a môj mozog, to ide perfektne dokopy. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Fascinující pohled na život v Belfastu, zaostřeno na bývalého boxera, který se chce vrátit do ringu, vše situováno do střetů vyvolaných organizací IRA, za níž dříve tento boxer bojoval. Politické drama jemně vsunuté do zamilované peripetie a trochu toho boxu, který mě vždycky dokáže potěšit a k tomu fakt, že nebyl tak příšerně zpracován, jak to většinou bývá. Tedy 98%. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů,které jsou přechvalovány.Bohužel mi celý film přišel hodně utahaný a samotný box byl velice nezáživně natočený. Lehce se Sheridan otírá o IRA a problémy v Severním Irsku,ale potíž je v tom,že opravdu jen lehce.Není mi jasné jestli točil film boxerovi s IRA v pozadí nebo o IRA s boxerem v pozadí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením trénoval Daniel Day-Lewis s mistrem světa Barrym McGuiganem, který tvrdí, že Day-Lewis by se teď boxem uživil. (c.tucker)
  • Přestože se děj filmu odehrává v Belfastu, natáčelo se především v Dublinu. (skudiblik)

Reklama

Reklama