Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Daae odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, když jsem si Arachnida s kámoškou půjčila za dvacku v půjčovně. Kámoška se toho předem bála, ale z důvodu, že sama trpí arachnofobií. Nakonec jsme neřvaly strachy ale naopak smíchy. Arachnid je záležitost k popukání! Naprosto nevysvětlitelný děj, kulisy z vedlejšího obchodu, konec odfláknutý ... Scénu, ve které pavouk "přeletěl" obrazovku, jsme si se smíchem přetáčely pořád dokola a pouštěly zpomaleně, abychom indentifikovaly tu věc. Nakonec jsme se shodly na tom, že jde o "létající superfretku". No prostě úžasný film. Zpracování je tak smutné, až je to k smíchu. Už se těším, až to budou dávat v nočních hodinách na Nově! ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nelogický príbehový zlepenec, korunovaný lacným spracovaním a príšernými postavami - hercami. Kapitola sama o sebe je postava Mercer-ovej /Alex Reid/. Nepamätám si, kedy naposledy som pociťoval voči nejakej postave tak veľku, priam bytostnú averziu. Každá jej replika je dych vyrážajúca perla, ktorá z ľahkosťou zatieni "perlenie" ostatných postáv. 10 % ()

Reklama

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

600 korún, 600 korún milý Tron - to jsem si zase neustále opakoval já, protože jsem se nechal nachytat dříve než tento skvost vyšel v edici Vapet. Smrtka ma neklepla, ale chodila naozaj velmi blízko. Byl to skutečně horor, .... to dokoukat .... a neustále přitom neproklínat okamžik, kdy jsem na své klávesnici potvrdil objednávku. Hlavní hrdina mi připomínal ňoumu ze seriálu o kung-fu s D.Carradinem. Úroveň triků odpovídala tak úrovni před padesáti lety.... ()

Nektarinka 

všechny recenze uživatele

Dnes už starší horor o pavoucích jak název vypovídá. Mám moc ráda filmy o opuštěných ostrovech, ale ze srdce nesnáším pavouky ( jsem arachnofobička jak vyšitá:-D ). Pro tyhle skutečnosti to byl pro mě zajímavý výběr filmu, ale chtěla jsem se bát tak jsem tomu dala šanci. „Hlavní pavouk“ na sebe nechává dlouho čekat, jeho model je velmi zajímavý:-D, ale přes velmi špatné recenze filmu nejsem úplně zklamaná. Na celém filmu mi v hlavě utkvěla jedna scéna kterou nemohu zapomenout už velmi dlouhou dobu a to že jedna z hlavních postav, žena ve středním věku která má na ostrově troufám si říci největší šanci na přežití je uvězněna v malé místnosti a bohužel trpí klaustrofobií. Velmi špatně se jí dýchá a jde na ni panický záchvat a musí volit mezi svým strachem z uzavřených prostrorů kde je ale v bezpečí, nebo utéct ven kde na ni číhá obří pavouk. Dávám 3/5. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek jsem si dlouho schovával na takovou tu ideální chvíli, kdy je člověk utahanej, nemyslí mu to a prakticky je mu jedno na co se dívá. Arachnid mě naprosto v ničem nezklamal. Pokud jsem správně pochopil, tak milý pavouček nám přiletěl z vemíru a jeho pomotmci mutují na bunečné úrovni ve vyšší formu. K tomu se přidá hezké prostředí pralesa a skvěle vyzbrojený tým. Mńamka. Tým, který si yslí, že pavouci žijí v podzemí, kopou si nory. Specialista v lekářství potvrzuje výskyt klíštat pod kůží a akční komado pravidelně střílí po každém křéví, kde se něco šustne. Náš pavouk je kapitola sama o sobě. Vypadá, že je z pancéře. Dokáže odrážet kulky. Horší je to však se dřevěnými šipkami, které se do něj vesele zapichují. Nejvíc však všechny dostane závěr, který nám ukazuje novou zmutovanou formu tzv. PAVOUKOČLOVĚKA. Herecky, trikově, scánáristicky je to někde na úrovni krokodýla jedničky a dvojky. K tomu však nemá smysl se rozepisovat více... Měl jsem nutkání to neposlat do odpadu, ale ostatní nekvalitní horory by mohli pak být dost podhodnocené. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama