Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Recenze uživatele Mara97 k tomuto seriálu (1)

sKORO NA mizině (2020) 

Přemýšlel jsem o podstatě, proč je to o tolik lepší jako Láska v čase korony. Fungující scénář a výborný humor jsou jasnými důvody, ale důležité je i pozadí této pandemie - zatímco Láska v čase korony aplikuje do puntíku akvárka a přehnaná opatření bez známky zdravého uvažování, tady se odráží realita - na ulicích se chodí v rouškách, ale uvnitř divadla se už roušky soudají, protože se stejně lidi mezi sebou takto pohybují celý den. Takže si seriál nehraje na něco, čím by ve skutečnosti nebyl. Porovnání se nabízí také s nepovedenou Zkázou Dejvického divadla, kde hrají herci také sami sebe - tady to ovšem bylo výborné, scénář psaný po dílech na koleně fungoval, jednotliví herci výborní - a to všichni, ať už to platí pro opilého Suchánka, Langoše s jeho trestí či Kolečka v dole se zlatou bundou. Takže zábava pro čas karantény téměř ukázková. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama